Nelson Mondialu', prima reacție după ce s-a spus că Bianca face videochat: „Trebuia să luați în considerare că Bibișor...”

Nelson Mondialu' a intervenit după ce au apărut imagini cu Bianca de la Puterea Dragostei făcând videochat.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.


In articol:

Nelson Mondialu' a făcut un videoclip pe canulul său de Youtube și și-a spus părerea despre Bianca de la Puterea Dragostei, după ce au apărut imagini cu ea făcând videochat. Contrar așteptărilor internauților, taăl lui Livian i-a luat apărarea Biancăi și susține cu mâna pe inimă că imaginile nu sunt adevărate. 

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei a făcut videochat! Au apărut primele imagini cu ea în fața camerei, înainte de a intra în emisiune

Citeste si: Nelson Mondialu, dezvăluiri despre Livian și Bianca de la Puterea Dragostei. A povestit tot și a făcut-o praf pe fosta iubită a fiului lui

Citeste si: Se vinde în România! „Protecție 100% contra Covid-19.” Devenim celebri? - evz.ro

Citeste si: Pacient cu COVID, uitat în izolator două zile la Ploiești, fără tratament, doar cu masca de oxigen pe față - bzi.ro

Citeste si: Din ce face bani cu adevărat Nelson Mondialu! Punem pariu că la asta nu te așteptai

Nelson Mondialu' le-a vorbit urmăritorilor lui timp de zece minute și a repetat de mai multe ori că totul este o minciună. Mai mult decât atât, tatăl lui Livian spune că își așteaptă fiul și pe iubita lui acasă. Bătrânul a declarat că îi așteaptă pe cei doi cu tot ce se cuvinte pentru ca ei să aibă o viață bună la Cluj. 

„Nu e Bibișor. Fiule, fii tare pentru că știu că lumea o să zică, lumea care m-a condamnat. Nu e adevărat fiule: fii cu ea! Lasă lumea să arunce cu piatră cu ea.
Deci domnilor, nu și nu și nu! Fiule, ia-o pe Bibișor. Stai în emisiune până se termină. Nu o lăsa pe Bibișor. E manevră. Le e ciudă că ești cu Bibișor. E manevră. Au schimbat pozele. Să nu te lași, fiule!”, a spus Nelson Mondialu' în vlogul lui. 

Nelson Mondialu', prima reacție după ce s-a spus că Bianca face videochat: „Trebuia să luați în considerare că Bibișor...”

Nelson Mondialu' spune despre viitoarea lui posibilă noră că este deșteaaptă și nu a învățat engleza făcând videochat, așa cum au spu gurile rele. Tatăl lui Livian părea foarte supărat din cauza acestei situații și spune că totul a fost pus la cale. 

„Nu e adevărat. Fata a făcut școală. A învățat, la Tecuci s-a predat engleza. Doamna Andreea Mantea să-i spuneți fiului meu că nu e adevărat. Să știți că eu când m-am luat de Bibișor m-am luat ca să testez terenul. Nu acceptăm așa ceva. Bibișor, ia-l pe coconaș și veniți acasă. Sunt manevrele mari. Știau că fiul meu va câștiga finala cu Bibișor și au încercat să facă manevre. Cum putem să-l despărțim noi pe Livian de Bibișor? Domnilor, stați cuminți și încetați cu prostiile astea. Trebuia să luați în considerare că Bibișor e fată mare. Nu vedeți că e o copilă, săraca?", a mai spus Nelson Mondialu' în urma acuzațiilor la adresa Biancăi de la Puterea Dragostei. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop 26 Noiembrie 2020: astăzi norocul poate veni din cele mai neobișnuite situații

Carantină totală de joi seara! Ce români au nevoie de declarație? Autoritățile intervin

Alimentul interzis cu cel puțin două săptămâni înainte de orice operație: Avertismentul doctorului Daniela Bușneag: Pericole uriașe pentru sănătate

Momente de groază trăite de concurenții de la Puterea Dragostei, la întoarcerea din vacanță! ”Andreea Pirui țipa, Roxana plângea”

Ella de la Puterea Dragostei, însărcinată!? Mariana a avut o ieșire nervoasă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies