Nelson Mondialu, reacție în scandalul momentului: „Marica o dat în Ana ca Steaua în Dinamo”

Nelson Mondialu a comentat amatlâcul lui Ciprian Marica în ultimul său vlog de pe Youtube.

Distribuie pe:

Autor: C.G.


In articol:

Nelson Mondialu, reacție în scandalul momentului

Infidelitatea lui Ciprian Marica a ajuns cel mai discutat subiect în showbizz-ul românesc. Fotbalistul a fost surprins vara trecută, într-un hotel din Cluj-Napoca, alături de Ana Muntean, soția altui bărbat.

În acest scandal a reacționat și Nelson Mondialu, în ultimul său vlog postat pe Youtube, numit „Fotbalistul Marica o dat în Ana ca Steaua în Dinamo!”.

Citeste si: Ce au fost și ce-au ajuns! Două vedete din România care au recurs la gesturi disperate pentru că nu pot ieși din casă de 1 Mai!

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” se distrează de minune, singură, de 1 Mai! ”O fac pe... barosăneală”

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

Citeste si: Ea este femeia pe care Marica a iubit-o cel mai mult?! Laura Teodoru a stat o vreme cu fostul jucător la Stuttgart

„Nu-i nici prima, nici ultima. Chestii de genul ăsta se întâmplă din două în două minute pe globul pământesc. Unele se depistează, altele rămân secrete. Așa e și la Puterea dragostei. Nu dăm perseverență pentru a da aceste chestii”, a declarat Nelson Mondialu.

La final, Nelson i-a trimis un mesaj fiului său, Livian: „Mare atenție cum vă alegeți femeile! În special tu! Trebuie test, ca să nu pățești și tu la fel! E nasol!”.

În continuare, Nelson susține că nu se va termina aventura dintre cei doi amanți: „Pun pariu că o să mai apară cu el, e dornică”.

Nelson Mondialu, un nou atac la adresa Biancăi de la Puterea dragostei

Nelson Mondialu este din nou dezamăgit de Bianca de la Puterea dragostei, fosta iubită a lui Livian, fiul său.

Tatăl lui Livian nu mai vrea să audă de Bianca de la Puterea dragostei și a vorbit și despre motivele care au dus la situația asta.

"Când am fost acolo, la emisiune, și m-am întâlnit cu ea. Vă jur că mirosea a hormoni. Eu îi zic să-și vadă de treabă. Nu are o șansă în familia asta.

Nu are șanse. Nu vorbesc în ură și dușmănie, vorbesc la nervi. Nu ai tu cum să-l scoți nasol pe copilul meu la publicul. Publicul care e deștept o să înțeleagă. Ea e mai deșteaptă ca mine în anumite puncte. Ea a fost cu prea mulți de acolo și acum dă vina pe băiatul meu, nu ai cum să faci asta. Eu i-am dat o șansă, i-am zis că-i aștept acasă, dar nu mai am cum să stau la masă cu ea după ce a făcut tot ce a făcut", a declarat Nelson pe vlog. (Citeste si: Nelson Mondialu explodează: "Copilul meu a fost luat de prost!")

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate