Nelson Mondialu', show total în căminul conjugal! Soția i-a pus cina, dar Nelson a făcut ”moft” și și-a spart ceasul de aur cu ciocanul

A fost ”show” total în familia celebrului Nelson Mondialu'. Bărbatul și-a spart ceasul valoros, exprimându-și nemulțumirea față de cina pregătită de soție.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

O discuție aprinsă a fost iscată între Nelson Mondialu' și soția lui, după ce aceasta i-a pregătit cina. Fiind nemulțumit de ceea ce îi gătise soția lui pentru cină, Nelson Mondialu' a luat un ciocan de bătut șnițele și și-a spart ceasul din aur. Mai mult decât atât, după ce a terminat ”show-ul”, a pus ciocanul înapoi în sertar.

Citeste si: Alex Bodi se laudă că e bogat, dar a avut datorii la Fisc de aproape 2.000 de lei! Iubitul Biancăi Drăguşanu a fost penalizat pentru că a întârziat plata!

”Dă cu ciocanul în ceas! Ce faci, mă diliule? Ce spargi? Ce faci, mă, prostule? Vrei să mă duc de aici sau îți dau cu asta în cap?”, i-a spus soția lui Nelson, conform Cancan.

fara descriere

Citeste si: Jador de la „Puterea dragostei” este licenţiat în ştiinţe economice! Uite diploma care atestă că este specializat în afaceri internaţionale! FOTO

”Bă, tu chiar îți bați joc? Chiar îți bați joc de toată lumea? Păi, răspunde-mi… Ce să-ți răspund că-ți dau un pumn de te… Ce ai de faci așa, nebunule? Ești nebun, ești prost grămadă. Dar ia ceva și dă-ți în cap când te apucă, ia ăla și dă-ți în cap. Uită-te ce ai făcut, după aia calci pe jos și îți intră în picioare”, a fost schimbul de replici dintre Nelson și soția lui.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate