Nelson Mondialu` şi-a arătat toată averea din casă: „Bogătaşilor, vă salută al vostru Nelson săracu!”

Nelson Mondialu` şi-a arătat toată averea din casă într-o fotografie postată recent.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Nelson Mondialu`şi-a arătat toată averea din casă, încercând să-şi impresioneze admiratorii. Pe o faţă de masă, el a răsfirat vreo şapte bancnote de câte 100 de euro şi mai multe de 100 şi 200 de lei. (vezi cum l-a atacat Lucian Mândruţă pe Nelson Mondialu)

Citeste si: Mary și Robert de la Puterea Dragostei își fac planuri de nuntă! Unde va avea loc aceasta?

Citeste si: Cât de bogat este de fapt Fizz de la Puterea Dragostei? Ce afacere are și ce mașini conduce

Citeste si: Adevărul despre despărțirea Loredanei Chivu de None de la Puterea dragostei! Blonda i-a dat papucii: "El le-a trimis prietenilor lui un video cu..."

Nelson Mondialu`şi-a arătat toată averea din casă: “Eşti talent pe România" 

Peste bani, el a pus mai multe inele, brăţări, lanţuri, toate din aur, precum şi şase ceasuri de mână. „Bogătaşilor, vă salută al vostru Nelson săracu!”, a postat Nelson, care şi-a pozat avuţia. “Eşti talent pe România, eşti bogătaş, eşti tare, nu mai comentează nimeni”, a scris un admirator al acestuia.

fara descriere

Nelson Mondialu`şi-a arătat toată averea din casă. A intervenit recent la Puterea dragostei 

Nelson Mondialu' a intervenit recent la Puterea dragostei, după ce a urmărit ce s-a întâmplat în ultima săptămână în casa dragostei. Tatăl lui Livian le-a certat pe fetele care au pretins că îl plac pe fiul său. „De ce nu le faceți o căutare fetelor, să le întrebați ce au făcut de la 14 ani, prin ce țări au fost? Pe Bia ați căutat-o că este c...ă? Lăsați-l pe copilul meu și luați-l pe Fizz. Disperatelor, dacă v-au refuzat Jador și Bogdan, v-ați aruncat pe fiul meu”, a spus Nelson Mondialu'. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate