Nelu Iordache, anchetat de DNA! A cumparat un avion din banii pentru autostrada! Motivatia SOC? "Trebuia sa transport muncitorii de la Bucuresti la Arad"

Procurorii DNA fac perchezitii la firmele Romstrade si Blue Air, societati controlate de omul de afaceri Nelu Iordache.

Distribuie pe:

Autor: A.R.

fara descriere

Potrivit unui raport al Departamentului de Lupta Antifrauda, Nelu Iordache si-ar fi cumparat un avion cu banii europeni primiti pentru constructia autostrazii Arad - Nadlac. In acte, Iordache ar fi motivat ca are nevoie de aparatul de zbor pentru a transporta muncitorii de la Bucuresti la Arad, anunta "Evenimentul Zilei". Alti bani europeni s-au dus pe achizitionarea unor terenuri pentru constructia unui aeroport privat la Adunatii Copaceni!

FOTO: Opinia Timisoarei

 

Anchetatorii au ridicat mai multe computere de la sediul firmei Blue Air. În momentul aparaţiei procurorilor DNA, toţi subalternii lui Nelu Iordache au plecat. Au rămas doar secretarele. 

Citiţi mai mult: NEWS ALERT. "Rege al asfaltului", ridicat de DNA. Patronul Blue Air şi Romstrade dă explicaţii în faţa procurorilor - Justiţie > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/nelu-iordache-rege-al-asfaltului-la-dna-1013474.html#ixzz2Dbv3o2pK
EVZ.ro

 

Potrivit unui raport al Departamentului de Luptă Antifraudă, Nelu Iordache şi-ar fi cumpărat un avion cu banii europeni primiţi pentru construcţia autostrăzii Arad - Nădlac. În acte, Iordache ar fi motivat că are nevoie de aparatul de zbor pentru a transporta muncitorii de la Bucureşti la Arad. Alţi bani europeni s-au dus pe achiziţionarea unor terenuri pentru construcţia unui aeroprt privat la Adunaţii Copăceni.

 

 

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate