Nelu Ploiesteanu a ajuns la fundul sacului! Celebrul lautar se imprumuta pe sume de mizerie pentru a-si intretine familia si… amantele!

Nelu Ploiesteanu avea in trecut bani sa ii intoarca, zilnic, cu lopata! Din pacate, nu a stiut sa ii gestioneze si acum a ajuns la mila colegilor.

Distribuie pe:

Autor: Lia Popescu

fara descriereSurse din preajma artistului sustin ca acesta cere tot timpul bani. “Nelu a fost acuzat ca s-ar fi imprumutat  50.000 de euro pentru a lua un apartament concubinei. Adevarul este insa altul, suma este cu mult mai mare, iar pentru a o acoperi, el canta continuu! Uneori, nu mai are nici voce, dar nu are ce sa faca, asa mai scade datoria! In plus, Ploiesteanu are multe guri de hranit, familia lui, cu Elena si baiatul, Ana Maria, dar si o alta amanta tanara care vrea si ea banuti. Saracu’, a ajuns la disperare! A cerut unor colegi de cateva ori cate 200 de lei ca sa poata sa isi cumpere cate ceva de mancare si sa ajunga la concert! E adevarat ca i-a dat inapoi dupa spectacol, dar numai in pielea lui sa nu fi! Are buzunarele goale si, in curand, o sa aiba probleme si mai mari”, au spus apropiati de-ai lautarului pentru WOWbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate