Nelu Ploieșteanu a mai avut o singură dorință înainte de a fi intubat! Iată ce a rugat-o pe fiica lui să facă pentru el: „Spunea că e tare supărat că...”

Nelu Ploieșteanu este în continuare în stare cristică la Spitalul Floreasca, iar viitorul nu sună deloc bine.

Nelu Ploieșteanu
Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Celebrul artist de muzică lăutărească, Nelu Ploieșteanu, este în continuare internat la Spitaul Floreasca, iar starea lui de sănătate nu s-a îmbunătățit deloc. Saturația oxigenului în sânge era de 50% la momentul internării și se pare că nu a mai crescut deloc de atunci.

Medicii nu se arată deloc optimiști în ceea ce privește evoluția stării sale de sănătate, dar fac tot ce este omenește posibil pentru a-l salva. Artistul a mai avut o singură dorință arzătoare, înainte de a fi intubat și și-a rugat fiica să-l ajute să și-o îndeplinească. 

Nelu Ploieșteanu
Nelu Ploieșteanu

Starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu rămâne critică 

Nelu Ploieșteanu a plecat pe semnătură de la spital pe 11 martie, după ce a aflat că a ieșit pozitiv la testul PCR. Artistul era convins că poate duce boala pe picioare, încă s-a înșelat amarnic. Pe 13 martie s-a întors la spital, în stare extrem de gravă, iar medicii l-au internat de urgență pe secția de Terapie Intensivă. Saturația oxigenului era de 50%, motiv pentru care a fost intubat, iar acum medicii fac tot ce le stă în putință pentru a-i salva viața. Recent, surse din spital au declarat că viitorul nu sună deloc bine, iar starea sa de sănătate este în continuare critică. 

Citeste si: Andra s-a săturat de masca de protecție. Artista a spus ce i se întâmplă când o poartă- bzi.ro

Citeste si: Situație critică la spitalul din Craiova! Doi pacienți bolnavi de COVID-19 au murit în timp ce așteptau eliberarea unui pat la ATI

 „Din păcate, artistul încă este intubat, iar pronosticurile sunt sumbre…A venit la spital pe 11 martie, dar a plecat pe semnătură.

A revenit pe 13 martie, pentru că nu putea respira. Să dea Dumnezeu să se facă bine! ”, a declarat  un cadru medical pentru  Impact.

Ultima dorință a lui Nelu Ploieșteanu înainte de a fi intubat 

Artistul și-a dorit enorm să mai aprindă o lumânare la mormântul fiului său, iar pentru că el nu mai poate să facă acest lucru a rugat-o pe fiica lui. 

Citeste si: Momente cumplite pentru soția lui Nelu Ploieșteanu! A ajuns de urgență la spital: "Săraca femeie..."

„Ne spunea că e tare supărat că nu a mai ajuns la mormântul fiului său și îi spunea fiicei, care l-a însoțit la spital, să se ducă să-i aprindă o lumânare, când se va încheia carantina, în Jud. Ilfov.”,  a mai declarat medicul, potrivit sursei citate.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Bilanț coronavirus, 19 martie 2021. Peste 5500 de cazuri noi de COVID-19. Record de pacienți internați la ATI

Nelu Ploieșteanu trece prin momente critice, fiind internat cu COVID-19. Care este starea de sănătate a artistului

Nelu Ploieșteanu, infectat cu COVID-19, în stare extrem de gravă! Strigătul de disperare al familiei către medicii de la Spitalul Floreasca

Horoscop 18 Aprilie 2021: astazi Taurul va fi enervat la culme de un neadevar

Revine o emisiune super celebră din România! Extrem de mulți români o iubeau la nebunie

Mirela Vaida rupe tăcerea despre Radu Ștefan Bănică: „Nu, nu este fiul lui Ștefan Bănică. Duce povara asta…”

Câte valuri de pandemie mai vin peste noi.Cine aruncă în aer toate previziunile

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies