Vedete

Nelu si Elena Ploiesteanu, la doua luni de la moartea lui Mihaita! Cel mai dureros interviu: "Plang zi si noapte. Trebuia sa fie acasa acum..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Nelu si Elena Ploiesteanu, la doua luni de la moartea lui Mihaita! Cel mai dureros interviu: "Plang zi si noapte. Trebuia sa fie acasa acum..."icon photo
 
Nelu si Elena Ploiesteanu sunt distrusi de durere dupa moartea fiului lor, Mihaita. La doua luni de la moartea baiatului sunt inca in stare de soc si suferinta nu le da pace. 
 
"O sa va obisnuiti de acum incolo un an de zile cu tinuta mea. In orice familie exista conflicte. Cei care au vorbit, eu nu ma supar pe ei, nu am primit niciun leu, nu am acceptat. Am slabit vreo opt kilograme. Din pacate, a trebuit pentru ca aveam niste contracte. Am toata luna iulie", a spus Nelu Ploiesteanu. 
 
 
"Starea mea nu este una buna. Eu tot timpul eram cu Mihaita in brate. Mi-este foarte greu. Eu una pana nu ma voi duce langa el nu pot. Plang zi si noapte. Mihaita trebuia sa fie acasa acum. Daca mai traia inca 30 de ani eu tot alaturi de el eram, eu eram cea mai fericita langa el", a spus Elena Ploiesteanu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal Dicon photo

Vedete

Yurdal face cunostinta cu primul sau copil! Diseara, de la ora 20:00, in „Meryem”, la Kanal D

Un nou episod al serialului „Meryem” va fi difuzat in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune