LIVE | Finala Survivor Romania fara descriere

Nelu Tătaru a făcut anunțul mult așteptat. Ce a spus ministrul despre vârful epidemiei de coronavirus

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru a făcut anunțul pe care îl așteptau toți românii. Acesta a precizat că România se apropie de vârful pandemiei de coronavirus.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Nelu Tătaru a făcut anunțul mult așteptat. Ce a spus ministrul despre vârful epidemiei de coronavirus

Nelu Tătaru: „Suntem aproape de vârful pantei”

Ministrul Sănătăţii a declarat joi, la Deva, că România se apropie de un vârf al epidemiei de coronavirus. Tătaru a precizat, însă, că depinde doar de atitudinea românilor dacă acesta va veni mai devreme sau mai târziu și dacă numărul de îmbolnăviri va rămâne la nivelul de 10.000-12.000 sau se va ridica la 15.000.

"Suntem înspre vârful pantei, spun eu. Rămâne să ţină doar de noi dacă atingem acest vârf mai devreme sau mai târziu şi dacă rămânem la 10.000-12.000 de cazuri, cât suntem acum, sau vom merge spre 15.000 sau mai mult.

Noi, ca minister, am luat în coordonare toate spitalele din România. Subordonarea rămâne, în continuare, ca şi ordonator de credite, către consiliile locale sau consiliile judeţene. (...) Ne gândim ca partea de coordonare să poată rămâne la Ministerul Sănătăţii.


In articol:

Citeste si: Dorul de casă l-a împins către gestul extrem. Un muncitor român din Germania și-a pus capăt zilelor

Citeste si: Coronavirus a făcut încă 14 victime în România. Bilanțul s-a ridicat la 541

Citeste si: Adrian Streinu Cercel, demis de la șefia comisiei științifice anti-COVID din Ministerul Sănătății. Cine îl va înlocui

Citeste si: Mascații din Iași au reținut un individ care a amenințat poliția pe Facebook. Mesajul care l-a costat libertatea

Subordonarea să rămână la autorităţile locale sau judeţene, dar coordonarea, ne gândim să o luăm la nivelul Ministerului Sănătăţii", a afirmat ministrul Nelu Tătaru. 

Nelu Tătaru a făcut anunțul mult așteptat. Ce a spus ministrul despre vârful epidemiei de coronavirus


Nelu Tătaru a vizitat joi Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, unde s-a întâlnit cu managementul militar al unităţii şi cu cadrele medicale.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate