Nelu Tătaru a izbucnit în lacrimi la TV! Dezvăluiri emoționante despre familia ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, așa cum nimeni nu l-a mai văzut! A făcut dezvăluiri nemaiștiute din trecutul său

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Nelu Tătaru a izbucnit în lacrimi la TV! Dezvăluiri emoționante


In articol:

Nelu Tătaru a izbucnit în lacrimi la TV! Dezvăluiri emoționante. Nelu Tătaru este unul dintre oamenii care se luptă în linia 1 împotriva pandemiei de coronavirus. Ministrul Sănătătții a făcut mai multe dezvăluiri emoționante din trecutul său, la o emisiune televizată.

Nelu Tătaru a povestit în cadrul emisiunii televizate cu multa emoție și nostalgie despre copilăria sa. Actualul ministru al Sănătății a trăit o copilărie memorabilă, așa cum mulți tânjesc în aceste zile, înconjurat de natură și animale. „Mergeam cu oile, cu cireada de vite, la prășit, la săpat”, a mărturisit Nelu Tătaru.

Citeste si: Ministrul Sănătății avertizează: „Există riscul ca numărul cazurilor să crească din ce în ce mai mult”

Citeste si: Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, mesaj dur pentru cei care nu cred în coronavirus: „I-aş ruga să treacă prin spitale sau pe la UPU şi atunci vor vedea”

Citeste si: Nelu Tătaru, impresionat de o femeie în lacrimi, care nu se poate trata la spital. Reacția ministrului sfidează distanțarea socială

Nelu Tătaru a izbucnit în lacrimi la TV! Dezvăluiri emoționante despre familia ministrului

Mistrul Sănătății nu a avut parte întotdeauna de amintiri plăcte. Nelu Tătaru a povestit, cu lacrimi în ochi, despre cel mai greu moment din viața sa. Acesta și-a pierdut tatăl când avea doar 18 ani.

”Aveam 18 ani, tatăl meu avea 43… un frate de 17 ani, mama mea avea 42” a dezvăluit ministrul, în cadrul interviului. El susține că dacă ar mai fi trăit, tatăl său ar fi fost foarte mândru pentru că i-a urmat sfatul și a făcut liceul sanitar.

Nelu Tătaru a izbucnit în lacrimi la TV! Dezvăluiri emoționante

Un alt moment emoționant a fost când ministrul a vorbit despre mama lui, care la momentul actual are 70 de ani.

"Orice mâncare pregătită de mama mea era cea mai bună mâncare. Nu vă închipuiți cum este în fiecare seară când vorbim pe telefon, ne uităm și pe imagini, discutăm și mă întreabă: care a mai fost viața ta astăzi?", a adăugat Nelu Tătaru, cu lacrimi în ochi. (Citeste si: Nelu Tătaru: „A venit PSD-ul peste sala mea de operaţie”)

Nelu Tătaru, anunțul care îi va speria pe români: „S-a făcut o greșeală enormă. Poate provoca un dezastru”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, este extrem de îngrijorat de situația coronavirusului din România, mai ales după ce a fost publicată în Monitorul Oficial decizia CCR. Potrivit acestuia, s-a făcut o greșeală enormă, în urma căreia numărul îmbolnăvirilor cu coronavirus ar putea să sară în aer. 

Citește continuarea AICI.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate