Nemtii se pregatesc de razboi! Au lansat pe piata limuzina de razboi - Este blindata de jur-imprejur, are motor de tanc si sisteme impotriva armelor biologice

Mercedes scoate pe piata "limuzina de razboi". Asa arata noul S Klasse 600 care poate rezista si la 15kg de TNT la 2 metri distanta.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereUltimul model si cel mai important este S Klasse 600 Guard. Arata ca orice limuzina Mercedes, dar are dotari care te scapa in caz de asediu, site-ul debarbati.ro.

Blindajul de jur-imprejur este tip VR9, cel mai mare grad ballistic de rezistenta (impuscaturi cu gloante de calibru 51mm trase de la 10 metri). Structura masinii este completata cu inca un strat de otel pentru extraprotectie.

Si geamurile sunt acoperite cu niste straturi din materiale speciale. Cu toate aceste adaosuri de blindaj care inseamna totodata si multa greutate in plus, masina rezista si la explozii puternice - 15 kg de TNT la 2 metri distanta.

Varianta de motorizare este V12-le de 6 litri si 530 de cai putere. Viteza maxima este limitata la 210 km/h, iar cutia de viteze este automata cu 7 trepte.

Vezi aici mai multe imagini


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate