Nepotul lui Florin Salam a ridicat-o pe Andra în picioare! Apariție de senzație la un show de talente

Nepotul lui Florin Salam a făcut senzație la un show de talente!

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Adrian Petrache, nepotul lui Florin Salam, a făcut senzație la un cunoscut show de talente și a trecut în etapa următoare. Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Mihai Petre l-au aplaudat în picioare pe tânărul de 19 ani care a interpretat live, cu chitara, piesa lui Tracy Chapman, ”Give Me One Reason”. Smiley a rămas, la rândul lui, extrem de impresionat de prestația adolescentului și a spus că ar merita un ”Golden Buzz”.

fara descriere

Adrian nu a arătat nici un fel de emoții la audițiile cu public și a spus că a venit la ”Românii au talent” pentru că vrea să cânte și să se bucure de moment. El nu a pomenit nici un moment despre unchiul său celebru, Florin Salam, însă le-a spus juraților că moștenește talentul din familie.

Citeste si: Florin Salam, din nou bunic! Testul de sarcină a confirmat

Citeste si: Veste mare pentru familia Cristinei Pucean! Dansatoarea favorită a maneliștilor, din nou mătușă: ”Acum câteva luni eram la pământ...”

Citeste si: Nepoata lui Florin Salam şi-a bătut joc de Cristi Borcea! Bianca Stoian l-a comparat cu un xerox care “face 50 de copii pe minut!”

Primul bărbat din familie cu Bacul luat

fara descriere

Petrache a absolvit anul trecut liceul ”Gheorghe Lazăr” din București și în prezent este student la Facultatea de Drept. Adrian a devenit, anul trecut, primul bărbat din familie care a trecut examenul de bacalaureat. De asemenea, el a devenit celebru pentru modul original în care s-a bucurat după ce a aflat rezultatul de la Bac, în fața camerelor de luat vederi de la o televiziune care venise să facă un reportaj pe această temă.

fara descriere

Adrian Petrache nu are studii muzicale însă cântă foarte bine la chitară și are o voce excelentă. El activează într-o trupă de coveruri intitulată Stereo Boulevard.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate