Nepotul lui Gheara e topit dupa finuta lui, fetita Antoniei. Uite cum se lauda cu micuta! Intra sa vezi fotografia care tinde sa devina virala pe internet

Desi are doar trei ani si doua luni, Maya Rosaria Castellano, fetita Antoniei, este deja o mica vedeta. Pe unde apare, micuta face senzatie cu chipul si inocenta sa si smulge zambete persoanelor din jur.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDe cand parintii ei s-au separat, micuta Maya, locuieste in Italia la rudele tatalui eiSi daca in cazul parinilor este firesc ca acestia sa simta nevoia sa se laude cu fetita lor si sa posteze pe toate retelele de socializare fotografii cu ea, in cazul rudelor lucrurile sunt si mai serioase. fara descriereAsa arata fotografia postata Darius, nepotul lui Nicu Ghearafara descriereDarius Gheara a primit sute de like-uri la postarea luiCel mai bun exemplu este cel al lui Darius, nepotul lui Nicu Gheara, nasul micutei Mayei, care se pare ca este de-a dreptul topit dupa finuta lui. Zilele trecute, profitand de o intalnire cu Vincenzo Castellano, care pesemne era insotit de fata lui, nasul si-a fotografiat finuta si a postat imaginea pe un cont de socializare. fara descriereDarius Gheara si Vincenzo Castellano sunt prieteni vechi si buni, dar si rudeIn scurt timp, like-urile au inceput sa curga, la fel si comentarile, prietenii acestuia vorbind laudativ la adresa piticei care vorbesste trei limbi si are gratia unei balerine. "Ce printesa!", "E cea mai dulce bomboana", "99% seamana cu frumoasa sa mama", si-au dat acestia cu parerea. fara descriereAntonia este innebunita dupa fiica safara descriereMaya a stat cuminte pe tot parcursul evenimentuluiIn urma cu cateva luni, la un eveniment caritabil unde au fost invitate vedete si copiii lor, Antonia s-a prezentat alaturi de fetita sa care a primit zeci de complimente.

Antonia, lovita unde o doare cel mai tare! Replica primita care o va face pe artista sa izbucneasca in lacrimi!
Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate