Stiri

Nepotul lui Ilie Balaci a făcut accident de maşină după ce a plecat de la priveghi. Patru persoane sunt rănite

Un accident a avut loc în urmă cu o seară, în Craiova. În incident este implicat şi nepotul lui Ilie Balaci.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Nepotul lui Ilie Balaci a făcut accident de maşină după ce a plecat de la priveghi. Patru persoane sunt răniteicon photo

Un accident a avut loc în urmă cu o seara, în Craiova, în faţa Stadionului "Ion Oblemenco". Două maşini s-au ciocnit, ia din accident au rezultat patru persoane rănite. Una dintre persoanele rănite este chiar nepotul fostului fotbalist Ilie Balaci, adică Cătălin Goga. Bărbatul plecase alături de un prieten, pentru a o aduce la stadion pe mama lui Ilie Balaci, scrie ziaruldecraiova.ro. 

Din primele informaţii, Cătălin Goga, nepotul regretatului fotbalist Ilie Balaci, nu ar fi acordat prioritate, astfel provocându-se accidentul. Două persoane au ajuns la spital. 

Sursă foto: Ziarul de Craiova

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune