Nepotul lui Nicolae Ceauşescu e revoltat că românii suferă pentru incendiile din Australia: “Plângeţi pădurile în flăcări ale altora. Ale noastre ţipă sub drujbe de 25 de ani şi nimeni nu varsă o lacrimă”

Nepotul lui Nicolae Ceauşescu e revoltat că oamenii sunt solidari cu drama de la Antipozi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Nepotul lui Nicolae Ceauşescu e revoltat că românii rezonează cu drama prin care trece Australia, care a devastată de incendii. Nicu Ceauşescu, fiul lui Ion, ultimul frate în viaţă al celui care a condus România până în 1989, a postat un mesaj halucinant. (vezi ce spun românii din Australia despre incendii)

Citeste si: Un profesor român din Sydney lansează o teorie explozivă legate de incendiul din Australia! De vină ar fi ecologiștii și guvernele!

Citeste si: Fiica lui Giani Kiriţă suferă crunt din cauza incendiilor din Australia: „Doamne, ai milă de animale, că de oameni ai degeaba”

Citeste si: Surpriză totală! Câți români au murit în pandemie față de 2019 - evz.ro

Citeste si: Fiica din Australia a lui Radu Beligan se roagă pentru stingerea incendiilor devastatoare: “Mă rog din toată inima ca această ploaie binecuvântată să ajungă şi la zonele afectate”

„Plângeţi pădurile în flăcări ale altora...ale noastre ţipă sub drujbe de 25 de ani şi nimeni nu varsă o lacrimă...”, e mesajul distribuit de Nicu Ceauşescu, care e naţionalist convins. Mare pasionat de cai, nepotul lui Ceaușescu a investit peste un milion de euro într-un centru de echitație de la Otopeni.

Nepotul lui Nicolae Ceauşescu e revoltat. O suprafaţă de două ori mai mare decât Belgia a ars 

De luni de zile, Australia trece printr-o perioadă cumplită. De la începutul sezonului incendiilor, în septembrie, 23 de persoane au murit. Zeci de alte persoane sunt date dispărute, mai mult de 1.300 de case au ars. O suprafaţă de două ori mai mare decât Belgia a ars. Turiştii şi locuitorii din sud-estul ţării şi-au abandonat cazările şi locurile de vacanţă. 

Autostrăzile care leagă oraşele de coastă de Sydney şi alte mari oraşe au fost blocate de lungi şiruri de maşini.  Starea de urgenţă a fost decretată în sud-est-ul insulei-continent, regiunea cea mai populată, şi ordinul de evacuare a fost dat vineri pentru mai mult de 100.000 de persoane din trei state.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate