"Nesu intra intr-o depresie puternica din cauza divortului!" Vezi cine spune ca fostul fotbalist nu va trece usor peste despartire!

Distribuie pe:

fara descriereTratamentul pe care l-a facut in Statele Unite nu a dat roade pentru Mihaita Nesu, iar acest lucru l-a demoralizat. Insa fostul fotbalist a primit o veste cumplita, care i-a prabusit universul: sotia lui, Maria, a decis sa divorteze.

Specialistul in consiliere psihologica Florin Tudose a vorbit pentru ziarul "Ring" despre situatia dramatica prin care trece Nesu: "La nivel mental va fi afectat major de aceasta despartire. Cand te afli intr-o astfel de situatie si esti si parasit de cea mai apropiata persoana, este o drama oricand, daramite in starea lui Nesu. Lucrul acesta ii va provoca in mod sigur multa suferinta, il va demotiva si, probabil, va vedea intr-o lumina si mai pesimista tot ceea se intampla cu el si sanatatea lui. Pe de alta parte, nimeni nu se poate transpune in situatia sotiei lui, care nu si-a imaginat niciodata ca Nesu va ajunge intr-un scaun cu rotile la o asemenea varsta. E o femeie tanara care probabil considera ca nu mai este nicio perspectiva pentru el. De aceea, noi nu putem sa o judecam pe ea"

Psihiatrul crede ca Mihaita Nesu are nevoie acum de toata atentia celor din jur si sa apeleze la consiliere psihologica pentru a nu ceda nervos si pentru a nu intra intr-o depresie.

"Toti cei care tin la el trebuie sa arate in continuare simpatie si solidarizare cu el, ar fi de bun augur pentru Nesu si poate sa reprezinte pentru el o sansa. Este un moment atat de critic, incat imi este greu sa gasesc o reteta salvatoare. In niciun caz sa nu abandoneze lupta. Sunt toate motivele ca el sa dezvolte o stare de depresie, sa dramatizeze totul, insa nu exista niciun motiv pentru un om tanar sa abandoneze lupta. Nesu poate dezvolta acum tendinta de supravictimizare, asta in cazul in care se izoleaza tot mai mult. El trebuie sa isi gaseasca un echilibru, nu toti reusesc din prima, repet, el trebuie sa isi gaseasca motivatia interioara pentru a continua lupta. Nici nu se pune problema sa nu aiba asistenta psihologica acum, are nevoie de ajutor", a declarat Florin Tudose pentru Ring.

Sursa foto: Mediafax

Dezvaluire Bomba! Mihai Nesu, parasit de sotie dupa ce a ramas paralizat - Mamei lui i-a recidivat o boala grava, iar drama familiei nu se opreste aici...


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate