Neti Sandu a tras linie. Ce se va întâmpla de fapt cu România în 2021

Neti Sandu a explicat ce prevestesc astrele pentru finalul anului 2020, cât și pentru 2021!

Distribuie pe:

Autor: Ioana Nicoleta


In articol:

Neti Sandu
Neti Sandu

Neti Sandu a dezvălui ce ne aduce anul 2021. Chiar dacă situația actuală pare delicată în acest moment, văzând aproape zilnic peste 1.000 de cazuri noi de coronavirus, Neti Sandu pare să dea speranță în anul 2021!

În cadrul unui interviu oferit jurnaliștilor ProTv.ro, Neti a explicat ce ne-au rezervat astrele, începând chiar cu ultimele luni ale anului:

„În continuare urmează o reașezare, cu eforturi și consum fizic, nervos și financiar ca să clădim ceva care să fie platforma de stabilitate! Sunt restanțe de care trebuie musai să scăpăm și să avem grijă să nu ne afecteze psihic, nervos! Marte retrogradează în Berbec - zodia capului și a sistemului nervos! Și va fi în opoziție cu Balanța - zodia căsniciei și a finanțelor! Să păstrăm echilibrul! Asta trebuie să facem!”

Citeste si: Horoscopul bărbaților pentru finalul de 2020. Care sunt cele mai bune trăsături de personalitate în funcție de zodia lor

Citeste si: Rafaela de la „Puterea Dragostei”, bătută de fostul iubit! Ce decizie a luat fosta concurentă? - evz.ro

Citeste si: Carantină totală în România? Ce spune Raed Arafat - bzi.ro

Citeste si: Care este, de fapt, zodia care va străluci toamna asta. Nimeni și nimic nu va sta în calea ei!

Citeste si: Aceste 5 zodii își vor găsi marea dragoste în 2021. Ești printre ele?

 

Întrebată dacă putem privi cu optimism spre 2021, în vederea panicii și a fricii cu care zeci de mii de români trăiesc, Neti pare să dea, din nou, un gram de speranță:

„Anul viitor Jupiter va intra în zodia Vărsătorului, zodia României, și ar trebui să ne găsim rostul și locul!Saturn va păși și el în Vărsător și, împreună cu Jupiter, va crea o altă normalitate, un alt modus vivendi! Regulile vor fi altele, dar și starea noastră va fi alta! O să fim ceva mai flexibili!

Da! Trebuie privit cu speranță! În orice rău e și un bine! Trebuie doar să-l vezi! ????”

Neti Sandu vorbește despre semnele care au prevestit pandemia

Ținând cont de faptul că anul 2020 este Anul Șobolanului de metal, se pare că astrele ar fi prevestit un an plin de greutăți, explică Neti Sandu. Uniioameni au avut sansa să se îmbogățească, iar pentru a exista un echilibru, alții au trebuit să piardă multe.

„Anul Șobolanului de metal anunța îmbogățire rapidă pentru cei care prindeau din zbor un pont, o afacere din care să stoarcă tot ce se poate și s-a văzut cine sunt cei care s-au îmbogățit! Și erau avertizati cei care urmau să-și piardă pozițiile și banii, dacă nu erau pe fază. Și foarte mulți au pierdut!”, a declarat Neti Sandu, pentru sursa citată.

Tendința spre pauperizare e dată, totuși, de Saturn în Capricorn și de Jupiter care a venit să pună punctul pe I. Gata cu excesele de orice fel! Reguli, disciplină.


Citește și:

O concurentă de la un concurs matrimonial, a intrat măritată în competiţie, fără să menţioneze acest "mic detaliu"

Marian Vanghelie, adevăratul motiv pentru care nu s-a căsătorit niciodată până acum VIDEO

Cele două combinații devastatoare! Nu mai consuma aceste alimente la aceași masă. Cum îți afectează organismul

Marian Vanghelie este un om deștept? Răspunsul pe care i l-a dat lui Denise Rifai VIDEO

Un puşcăriaş poreclit „Lucifer” a ucis 48 de deţinuţi violatori. Bărbatul, care riscă pedeapsa cu moartea, are un singur regret

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies