Neti Sandu are o nepoată care joacă în naţionala de volei a României! Alice va juca la Campionatul European, iar Neti a citit în stele că va face o mare performanţă!

Puţini ştiu că Neti Sandu are o nepoată care joacă în naţionala de volei.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Neti Sandu are o nepoată care joacă în naţionala de volei. Este vorba despre ridicătoare Alice Kapelovies, una din fiicele surorii sale. Alice (29 de ani), care este legitimată la CSM Bacău, este deja o voleiebalistă cu experienţă, jucând pentru echipe din Franţa, Belgia şi Cipru. Ea a fost om de bază în campania de calificare pentru Euro Volley 2019, competiţie care se va desfăşura la finalul lui august-începutul lui septembrie.

Citeste si: La 60 de ani, Neti Sandu și-a făcut un selfie în care arată tot! FOTO

Citeste si: De ce nu şi-a refăcut niciodată viaţa Neti Sandu: ”Am zăcut foarte mult, am suferit, am făcut eforturi să mă regenerez şi să încerc să accept!”

Citeste si: La 60 de ani, Neti Sandu are o familie numeroasă: ”Cu strănepoţelul în aşteptarea lui Moş Crăciun!” FOTO

Neti Sandu are o nepoată care joacă în naţionala de volei: “Cea mai cunoscută persoană din familia ei este mătuşa sa" 

Alice are o legătură specială cu celebra ei mătuşă, care a fost subliniată şi de site-ul oficial al Federaţiei Europene de Volei, care i-a dedicat un material lui Alice, după calificarea României la EURO 2019. “Cea mai cunoscută persoană din familia ei este mătuşa sa, Neti, o celebră prezentatoare de televiziune”, s-a scris despre Neti Sandu. (vezi cum a fost Neti Sandu părăsită de soţ)

fara descriere

Neti Sandu are o nepoată care joacă în naţionala de volei: "Stelele se vor alinia"

S-a aflat că Neti Sandu are o nepoată care joacă în naţionala de volei. “Neti are o emisiune despre semne zodiacale şi horoscop care este urmărită de sute de mii de oameni. Fetele din naţionala de volei a României trebuie să fie liniştite. Neti a studiat stelele şi a văzut că, pe timpul Campionatului European, acestea se vor alinia pentru ele”, se încheie materialul despre nepoata lui Neti Sandu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate