Neti Sandu, întâmplare halucinantă. Prezentatoarea de la horoscop a fost hărțuită pe stradă: "M-a luat așa, de păr"

Vedeta a fost trasă de păr, după ce oamenii au crezut că poartă perucă.

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Neti Sandu a dezvăluit că s-a confruntat cu o situație de-a dreptul bizară, acum mai mulți ani. Vedeta de televiziune a povestit că podoaba ei capilară a născut adevărate controverse de-a lungul timpului, iar oamenii nu au crezut-o niciodată, atunci când a declarat că nu poartă perucă.

Prin urmare, prezentatoarea de la horoscop a fost chiar hărțuită pe stradă, de persoane care au tras-o de păr, din dorința de a afla dacă are sau nu o coafură naturală.

Citeste si: Scandal uriaș în familia lui Neti Sandu! Cumnatul horoscopistei, exclus pe viață și pus să plătească daune de 10.000 de lei! Dezvăluiri exclusive

Neti Sandu: "M-a luat așa de păr, să vadă dacă se smulge peruca"

Neti Sandu i-a obișnuit pe cei de acasă cu o prezență impecabilă, atunci când apare pe micile ecrane. Cu toate acestea, prezentatoarea TV nu a putut să-i convingă niciodată pe telespectatori de faptul că nu poartă peruci. Invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, vedeta a dezvăluit că a ajuns chiar să fie hărțuită din această cauză, în plină zi, pe stradă: "M-a luat așa de păr, să vadă dacă se smulge peruca.

A mai fost o filmare aici, unde un băiat în loc să dea mâna cu mine, m-a luat așa… să vadă dacă e părul meu.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Pe bune… Cum să faci așa ceva? Mai era și una la coadă la prăjituri.

Eu nu am reușit în 27 de ani să-i conving că e părul meu.", a dezvăluit Neti Sandu, în emisiunea amintită.

Neti Sandu a dezvăluit că oamenii nu o cred că nu poartă peruci

Neti Sandu

[Sursa foto: Instagram]

Neti Sandu a apelat la terapeut

Neti Sandu a recunoscut că a apelat la un moment dat la ajutorul specialistului. Vedeta de televiziune a declarat că nu mai făcea față sarcinilor pe care le avea zi de zi, iar acest lucru devenise copleșitor: "M-am dus pentru că deja se acumulaseră prea multe.

Eu aveam nevoie de un tonus, ca să vin în continuare. Erau multe lucruri care mă deranjau și atunci a trebuit să mă duc, să mai scap din ele sau să le așez pe unde trebuie.

Citeste si: Neti Sandu s-a infectat cu Covid. În ce stare se află celebra prezentatoare TV: „Nu mă gândeam că anul acesta va fi așa”

Asta a fost mișcarea. (…) Mă duceam peste tot și toată e lumea prieten cu tine și te abordează. E foarte greu să ai un scut atât de puternic de apărare. Și îi spuneam (n.r. terapeutului) că asta mă deranjează, că mă abordează prea familiar.", a mai spus Neti Sandu, în cadrul aceleiași emisiuni TV.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies