Netoiu are antecedente. In 2003 a tamponat o masina si a fugit de la locul accidentului!

Accidentul rutier produs duminica seara in comuna doljeana Perisor si soldat cu moartea unei femei a degenerat intr-un adevarat scandal, dupa ce autorul a fugit de la locul faptei. Cel aflat la volan e soferul lui Gigi Netoiu si, conforum unor martori, "Comandantul" se afla in masina. Netoiu a mai fugit o data de la locul accidentului.

Distribuie pe:

fara descriereNetoiu, la volanul masinii cu care a facut accidentul din 2003In toamna lui 2003, Gigi Netoiu a fost implicat intr-un accident rutier, in Bucuresti. Aflat la volanul masinii sale, fostul actionar dinamovist a intrat pe contrasens si a tamponat un taximetru. Coliziunea a avut loc pe Calea Serban Voda. Netoiu nu a oprit dupa impact si si-a continuat drumul. Taximetristul Viorel Ciobanu s-a luat dupa el si a reusit sa-l blocheze pe Bulevardul Magheru.

"Din masina au coborat alte doua persoane, care m-au insultat si m-au bruscat, cerandu-mi sa eliberez drumul", declara, la acea vreme, soferul taximetrului. Un politist sosit la fata locului l-a recunoscut pe Netoiu, pe atunci vicepresedinte la Dinamo, si i-a dat acestuia voie sa plece. Ulterior, "Comandantul" a fost amendat cu 800.000 de lei vechi.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate