Nici acum nu s-a aflat ce s-a întâmplat cu Bianca Hîncu, fata moartă din Vaslui: „Dacă avea și ea un unchi cum a avut Alexandra Măceșanu...”

Bianca Hîncu a murit în urmă cu mai bine de un an, dar încă nu se știe cu exactitate ce a pățit adolescenta de doar 17 ani din Huși.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bianca Hâncu, o adolescentă de doar 17 ani, a fost dată dispărută în august 2018. După mai multe căutări, copila a fost găsită spânzurată lângă localitatea Stănilești.

Moartea ei a fost învăluită în mister, iar mulți dintre ei nu cred nici acum că adolescenta s-ar fi sinucis. Cazul nu a fost rezolvat, deși a trecut mai bine de un an de la tragedia care a ținut primele pagini ale presei. Expertiza medico-legală nu este finalizată, au declarat reprezentanții IPJ Vaslui.

„Dosarul este în lucru, dar nu este finalizat. Se asteaptã expertiza medico-legalã, pentru a se putea finaliza dosarul”, este declarația lor.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Fosta soție îl face praf pe Călin Geambașu! Acuzații halucinainte la adresa lui: „Copilul era deja spălat pe creier”

fara descriere

Bianca Hîncu nu a fost uitată de prieteni

Prietenii Biancăi Hîncu au răbufnit pe rețelele de socializare. Mulți dintre ei cred că s-ar fi aflat deja ce s-a întâmplat cu Bianca Hîncu, dacă și ea ar fi avut un unchi sus-pus care să facă presiuni, așa cum se întâmplă în cazul Alexandrei Măceșanu.

„Măi, mai ştie cineva ceva de Bianca Hîncu? E moartă, ştiu, dar cauze, vinovaţi? Vedeţi ce înseamnă dacă Bianca de la Huşi nu a fost nepoata cuiva, cum a fost Alexandra de la Caracal, care să facă presiuni la autorităţi, la procurori, pentru adevăr şi dreptate? Au găsit-o moartă, (…) lumea a plâns şi cazul s-a terminat. Vinovaţi nu există.

(…) Dacã avea şi ea, săraca fată, un unchi cum a avut Alexandra Măceşanu, care nu s-a lăsat deloc şi a ajuns la TV cu cazul, poate că acum ştiam şi noi, proştii de rând, dacă a fost “ajutatã” să moarã şi de cine. Domnul doctor legist a uitat de cazul ei. Dacă avea şi ea pe cineva, care să bată la toate uşile, să vedeţi cum cazul era rezolvat. O concluzie: în România, dacă eşti mai mic şi nu ai niciun unchi, ia-ţi adio. N-ai şansă”, a spus Andreea, prietena Biancăi, potrivit vremeanoua.ro.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate