Nici fasolea cu ciolan afumat nu mai e fasole cu ciolan afumat! Ce au descoperit autoritatile

Autor: A.M.

Va este pofta de o fasole cu ciolan afumat sau de o ciorba de sezon? Aveti mare grija atunci cand cumparati afumatura de pe rafturile magazinelor! Specialistii au descoperit ca unele bucati de ciolan contin doar arome de fum, dar si o gramada de conservanti periculosi. Cum sa deosebiti carnea traditionala de cea injectata cu aditivi, aflati din materialul urmator.

 Este sezonul ciolanului afumat, care odata gatit este un deliciu in ciorba sau langa o portie de fasole.

Pe rafturile magazinelor, insa, acest produs este "traditional" doar in teorie. Unele etichete de pe carnea afumata indica un cocktail de substante daunatoare.

Costel Stanciu, pres. apc: "am gasit 6 substante chimice, 6 aditivi alimentari. Observam "2 stabilizatori:difosfat si trifosfat de sodiu, un agent de ingrosare- caragenan, despre care se stie ca este cancerigen'

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Alexandru Arsinel a plecat din spital! Adevarul despre starea de sanatate! "Mi-am luat ramas bun de la copii. Acum sunt..." | EXCLUSIV

Dovezi de iubire in public! Gestul facut de Gina Pistol pentru Smiley

Câte amante a avut Prințul Philip. Soțul Reginei Elisabeta nu a fost un bărbat fidel

Horoscop 13 Aprilie 2021: astăzi, Uranus îi ghidează pe nativii din semnul Vărsătorului către progres

O nouă taxă impusă românilor! Vei plăti 25 de lei lunar. Cine sunt persoanele vizate

BOMBA BOMBELOR! Cine este femeia celebra cu care Laurentiu Reghecamf a inselat-o pe Anamaria Prodan timp de 8 ani

Enigma pe care Prințul Philip a luat-o în mormânt. Coincidențele uimitoare și legătura cu Tesla

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies