Nici Gicu Grozav nu s-a dus direct acasa dupa meciul cu Olanda! Afla de la Wowbiz.ro ce a facut fotbalistul in timp ce Mutu si Marica se distrau cu bautura si femei!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Daca despre Mutu si Marica am aflat, la Wowbiz, ca au petrecut dupa infrangerea din meciul cu Olanada intr-un club de fite, alaturi de 20 de femei si cam tot atatia litri de bautura, Gicu Grozav, care a marcat golul victoriei in partida cu Turcia, a preferat sa iasa la o cina tarzie linistita, impreuna cu niste prieteni apropiati, toti de sex masculin.

Acestia au optat pentru un restaurant de pe Soseaua Fundeni, unde de regula canta lautarii de seara pana dimineata, in detrimentul localurilor cu renume din centrul capitalei. Surse aflate in restaurantul cu pricina ne-au spus ca desi amicii lui incercau sa destinda atmosfera, fotbalistul era trist si abatut.

"L-am vazut pe Gicu Grozavu impreuna cu un grup de prieteni, pe la 01:30, la Margineni, dar nu facea nimic iesit din comun. Ba mai mult, spre deosebire de Marica si Mutu, colegii sai de la Nationala, care s-au distrat in club pana dimineata, el era vizibil afectat de esecul din seara respectiva. A baut intr-adevar un pahar-doua de vin, dupa care, pe la trei, a achitat si a plecat din local", a declarat o sursa aflata la fata locului, in exclusivitate, pentru Wowbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate