Nici Stefan Banica jr nu mai vinde cum vindea! Artistul risca sa concerteze in fata unei sali pe jumatate goala!

Incredibil dar adevarat! Cu cateva zile inainte de startul celui de-al 13-lea an consecutiv in care concerteaza de Craciun, la Sala Palatului, Stefan Banica jr nu a vandut toate biletele de intrare!

Distribuie pe:

Autor:

fara descrierePrimul spectacol va avea loc, vineri, pe 12 decembrie si, conform site-urilor de specialitate, tichetele scoase la vanzare pentru spectatori au fost epuizate la toate categoriile: VIP (150 lei), categoria I (100 lei) si categoria a II ( 60 de lei).

In cea de-a doua zi de spectacol, pe 13 decembrie, situatia nu este la fel de roz, artistul reusind sa vanda toate biletele VIP si cele de la categoria I, insa, cele de la categoria a II nu s-au epuizat. Desi mai sunt cateva zile pana duminica, in ultima sa seara din seria spectacolelor pe care le va sustine de Craciun, au fost epuizate biletele care pot fi cumparate online, dar au ramas in vanzare cele care pot fi achizitionate din magazinele de profil. Un lucru care, in anii trecuti era de neconceput, artistul riscand anul acesta sa concerteze in fata unei sali cu destul de multe locuri goale.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate