Nick Rădoi a devenit din nou bunic! Prima imagine cu nepoțica

Nick Rădoi a devenit din nou bunic. Chiar el a dat primul vestea pe social media!

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere


In articol:

Nick Rădoi este tare fericit, căci recent a devenit din nou bunic. Bărbatul a postat pe rețelele de socializare primele imagini cu bebelușul, care a strâns numeroase aprecieri din partea oamenilor.

”A fost cel mai frumos moment al vieții noastre. Fiica mea și-a dorit mult un bebeluș. Ne-am bucurat cu toții, ea a avut ceva probleme, dar Dumnezeu a ajutat-o. Ne-a făcut foarte fericiți. Eu am mai mulți nepoți, am șase. A fost special de data aceasta, ne-am dus toți în Oregon. Copiii mei sunt prin toate părțile, California, Texas. Să ajungem cu distanțele acestea mari este un lucru mare. Este fata mea cea mai mică, o cheamă Nicki”, a spus Nick Rădoi pentru un post de televiziune.

Citeste si: Giulia Anghelescu a vorbit despre subiectul care a stârnit cea mai mare revoltă pe internet: vaccinarea copiilor

Citeste si: Credeai că Ioana Tufaru e săracă "lipită", dar uite ce bunătăţi are în casă! A deschis uşa frigiderului pentru reporterii WOWbiz.ro! Vezi imagini cu garsoniera femeii!

fara descriere

Citeste si: Andreea Răducan este gravidă pentru a doua oară! Ce sex va avea bebelușul

Nick Rădoi e fericit!

Nick Rădoi a postat pe rețelele de socializare imagini cu nepoțica, dar și un mesaj foarte frumos.

”Cel mai frumos moment al vieții mele. Fica mea cea mai mică Nicky a născut o fetiță care a adus fericire pentru mine și toată familia. Dumnezeu i-a împlinit dorința atât ei, cât și nouă pentru că și-a dorit foarte mult un copil. Acum am șase nepoți dar după două luni voi avea șapte. Niciodată nu am realizat că poți să fii atât de fericit când acești copilași sunt în jurul tău”, este mesajul de pe facebook al lui Nick Radoi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate