Nicki si Tonciu l-au jignit pe Vasile Mitea: "Vorbiti altceva, ca ma enervez. E un nesimtit, m-a facut de ras si a vorbit urat la adresa mea" - Batranul a injurat

Fotbalistul a intrat in direct la Maruta pentru a isi ruga iar tatal sa nu mai vorbeasca despre fosta iubita si sa nu il mai faca de ras la tv.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereDupa ce a aruncat cu noroi in Tonciu pe care a facut-o materialista, Andreea si-a iesit din fire si a rabufnit: "Vorbiti altceva, ca ma enervez. Prea m-ati facut de ras. Acest domn vorbeste urat despre mine, mi-a stricat imaginea. Cat timp familia mea nu spune nimic despre tine, e normal ca si tatal tau sa nu spuna. Eu nu am gresit in fata familiei tale, eu nu mi-am dat drumul la gura ca sa spun diverse despre familia ta, te rog frumos."

Vasile Mitea nu a incetat atacul si a continuat sa isi jigneasca si fiul in direct, la tv.

"Care domn? Eu sunt domn? Eu sunt meserias!

Bai, baiatule, esti prea prost pentru secolul asta. Iti gonesti familia, fratiorii. E adevarat. Asta nu e om sa isi faca mancare sau curatenie ca mine. Ai grija cum traversezi, mai copilule, ca roata se intoarce", a marturisit tatal fotbalistului.

Nicki Mitea a intrat in direct prin telefon si s-a enervat grav. Si-a rugat tatal iar sa il lase in pace si pe el, si pe fosta lui iubita, si lui Tonciu i-a sugerat sa il dea in judecata.fara descriere

"Mi-am cerut scuze atunci in fata familiei tale cand tata a vorbit despre voi. Mama si sora mea nu au nicio treaba cu tata, nu pot sa ii zic ce sa faca. E un nesimtit, cum sa spuna asta? Tot timpul m-a facut de ras si a vorbit urat la adresa mea. Nu am pierdut milioane de euro pentru ca nu am avut, Andreea nu mi-a mancat nimic.

Nu am ce sa vorbesc, i-am zis in fata, dar nu vrea sa inteleaga. Tata e abandonat de familie pentru ca si-a facut-o cu mana lui. Isi bea mintile. Ce daca mi-a dat viata? Ce tata e asta care ma face de ras de cand aveam 12 ani? Andreea, da-l in judecata daca vrei, daca ti-a facut imaginea de cacao. Eu asa faceam.

Relatia noastra s-a stricat de multi ani, de ani de zile de cand bea si nu mai e om. De aia mama a divortat si familia nu il mai cauta. E un alcoolic, ce sa ii fac? Nu vrea ajutor. Tata nu stie ce zice, e din cauza paharului",
a spus Niki pentru PRO TV.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate