Nico a fost jefuita de Sarbatori! Uite ce i s-a intamplat artistei!

Cantareata Nico devine melancolica in preajma sarbatorilor de iarna si isi aminteste cu drag perioada copilariei, atunci cand mergea la colindat alaturi de fratii si surorile ei.

Distribuie pe:

fara descriereNico a declarat pentru Ziarul Ring ca intr-un an a ramas fara covirgii si nucile pe care le primise dupa colindat: "In copilarie mergeam la colindat impreuna cu surorile si fratele nostru. Imi amintesc ca intr-un an, dupa colindat, ni s-a furat tot ce primisem, covrigi si nuci; bani oricum nu prea se dadeau in perioada aceea, rare erau situatiile cand primeai cate un leu. Cert e ca am suferit foarte tare. Copil fiind, ma bucuram pentru fiecare dar primit".

Artista isi aminteste ca gasea sub bradul de Craciun jucarii, dulciuri si portocale, iar ea si surorile sale primeau intotdeauna papusi la fel, pentru a nu exista diferente intre ele.

In ceea ce priveste planurile de viitor, Nico spune pentru Ring ca: "In copilarie mergeam la colindat impreuna cu surorile si fratele nostru. Imi amintesc ca intr-un an, dupa colindat, ni s-a furat tot ce primisem, covrigi si nuci; bani oricum nu prea se dadeau in perioada aceea, rare erau situatiile cand primeai cate un leu. Cert e ca am suferit foarte tare. Copil fiind, ma bucuram pentru fiecare dar primit".

Cantareata va petrece Craciunul in familie, iar de Revelion va avea recitaluri in Bucuresti si pe Valea Prahovei.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate