Nicolae Guță a ajuns să cânte la petreceri de copii! Manelistul, show total printre baloane și confetti, la moțul fiului său, Eden

Nicolae Guță a ajuns să cânte la petreceri aniversare de copii, în așteptarea măsurilor care să-i permită să-și reia activitatea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Între două valuri de pandemie, Nicolae Guță și-a permis să cânte la ziua fiului său. El n-a mai plătit lăutari pentru tăierea moțului lui Eden ci a asigurat chiar el programul artistic. Regele manelelor apare în imagini tolănit pe un scaun, cu burta peste curea, cântând o melodie veselă, iar în spatele lui un aranjament din baloane cu textul ”La mulți ani, Eden”.

Nicolae Guță a ajuns să cânte la petreceri de copii! Concertul, de ziua fiului său

fara descriere

Pentru cine nu știe, Eden este fiul lui Nicolae Guță și al Cristinei, tânăra lui soție, și așa se explică de ce manelistul a acceptat atât de senin să cânte într-un astfel de moment. Chiar și așa, imaginile sunt cu adevărat inedite și greu de conceput în urmă cu câteva luni, fie și din cauza faptului că avea atât de multe concerte încât nu avea timp pentru ”copilării”.

fara descriere

Nicolae Guță, ca și ceilalți cântăreți din orice gen muzical, a intrat în pauză de concerte încă din luna martie, după ce a fost declarată pandemie iar autoritățile au decretat stare de urgență. Cum evenimentele artistice și nunțile au intrat pe lista activităților interzise, Guță s-a trezit fără concerte.

Nicolae Guță a ajuns să cânte la petreceri de copii! Manelistul, afectat grav de pandemie

fara descriere

Manelistul a anunțat însă că va merge la nunți începând cu sfârșitul lunii august – începutul lunii septembrie, însă planurile lui ar putea fi date din nou peste cap dacă numărul de infectări cu noul coronavirus va crește. În această situație, autoritățile ar putea recurge din nou la măsuri mai dure. Nimeni nu știe, practic, ce va fi peste câteva săptămâni.

Citeste si: Nicolae Guță a rămas în maiou și și-a șocat fanii! Manelistul, ”devastator” de gras după pandemie

Citeste si: Imagini rare cu Nicolae Guţă şi fratele său mai mic, Orian! „Regele manelelor” şi „Regele fierului vechi” au cântat în duet la o petrecere în familie! VIDEO

Citeste si: Nicoleta Guță e invidiată de toată lumea! Nu s-a uitat la bani și și-a cumpărat un BMW de fițe! Manelista și-a invitat rudele la o tură cu mașina! FOTO

Citeste si: Nicoleta Guță e invidiată de toată lumea! Nu s-a uitat la bani și și-a cumpărat un BMW de fițe! Manelista și-a invitat rudele la o tură cu mașina! FOTO

De menționat faptul că petrecerea organizată și animată de Nicolae Guță s-a desfășurat pe terasa unei vile, deci nu se poate vorbi despre un spațiu închis. De asemenea, după cum se poate vedea din imagini, părinții au avut grijă să nu invite foarte multă lume, astfel încât distanțarea socială să poată fi respectată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate