Nicolae Guță a dat lovitura! A cântat la nuntă, pe vapor, și s-a îmbogățit

Nicolae Guță, mai discret ca niciodată după ce a fost făcut praf de fanii său pentru că a cântat o manea pentru Liviu Dragnea, a revenit, în forță, în lumea show-urilor, el având de cântat la o nuntă, pe vapor.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

fara descriere

Invitat de un ”baștan” din zona Banatului să cânte la nunta fiului său, Nicolae Guță a transformat evenimentul într-un adevărat show, cu atât mai mult cu cât a avut loc pe un vas de lux.

Citeste si: După ce l-a părăsit pe None de la Puterea dragostei, Loredana Chivu fuge cu Babi Minune în Elveţia! Manelistul şi dansatoarea vor face show în Ţara Cantoanelor!

Citeste si: Sora lui Babi Minune, duet de senzație cu un manelist celebru!

Citeste si: Toată familia lui Nicolae Guță a fugit la munte! Uite unde s-au pozat Nicoleta cu mama ei FOTO

Fără să îi fie rău de apă, Nicolae Guță a cântat, la propriu, preț de zeci de mile marine. Nu de altceva, dar a fost invitat să cânte la o nuntă care a avut loc pe un vas care, pentru invitați, făcea o croazieră pe Dunăre. Iar acolo, Nicolae Guță a reușit să de alovitura, mai ales că invitații, legănați domol de apele Dunării, s-au lăsat anmețiți de versurile manelistului și, evident, au controbuit din greu la bunăstarea materială a lăutarului. De altfel, spun sursele noastre, de-a lungul celor câteva ore de cântare, Nicolae Guță a devenit mai bogat cu câteva mii de euro, nuntașii dovedindu-se extrem de darnici cu manelistul care le dădea dedicații peste dedicații și care, la un moment dat, la cererea ”angajatorului” său, i-a cedat acestuia microfonul în schimbul unei sume ”modice”, în palma lautarului înghesuindu-se, cu greu, bancotele de 100 de euro.

fara descriere

Nicolae Guţă așteaptă al 12-lea copil

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui. Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. Acum însă, îl aşteaptă pe al 12-lea, din partea soţiei sale, Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, la un moment dat Nicolae Guță fiind de-a dreptul disperat din acest motiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate