Nicolae Guţă a fost bătut măr în localul său din Petroşani! Interlopii l-au băgat în WC şi i-au cerut să le plătească o datorie!

Acum câţiva ani, Nicolae Guţă a fost bătut măr în localul său din Petroşani.

Autor: Matei Vaihan

În 2015, Nicolae Guţă a fost bătut măr în localul său din Petroşani, având aceeaşi soartă ca Florin Salam, care a fost lovit şi sechestrat la o nuntă la Milano. La acea vreme, Guţă deţinea un bar în oraşul său natal, pe care îl vizita frecvent.

Nicolae Guţă a fost bătut măr în localul său din Petroşani. Manelistul a fost luat pe sus

Presa a relatat că la masa lui Guţă au venit mai mulţi interlopi care i-au cerut socoteală pentru o datorie pe care manelistul o avea la unul dintre ei. Aceştia l-au luat pe sus pe Guţă, l-au băgat în toaletă si l-au bătut bine.( vezi cum arată bodyguard-ul lui Guţă)

Nicolae Guţă a fost bătut măr în localul său din Petroşani. A renunţat la barul din oraşul natal

Pentru o datorie, Nicolae Guţă a fost bătut măr în localul său din Petroşani. S-a dezvăluit că Guţă nu a depus plângere împotriva agresorilor săi. El a renunţat între timp la acel bar. După ce Salam a fost bătut la Milano, Guţă a reacţionat: ”În ce timpuri am ajuns, băi fraţilor! Doamne fereşte de astfel de evenimente!”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Nicolae Guţă, transformat total! Cântăreţul s-a îngrăşat mult

Nicoleta Guţă a pus la cale cea mai tare afacere a familiei, după ce toate celelalte au eşuat! Vezi pe cine a delegat să se ocupe de amanet şi închirieri de maşini!

Nicolae Guţă, acuzat că şi-a abandonat fiica! Nu a mai văzut-o de aproape un an şi nici nu vrea sa îi răspundă la telefon: „I-a spus că nu are nicio fată. Sunt şocată şi revoltată”

Luna în Gemeni aduce schimbări foarte bune pentru 5 zodii

Lui Toni Iuruc nu i-a venit să creadă! Simona Halep a luat decizia momentului! Nimeni nu se mai aştepta

DEZASTRU! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

EXCLUSIV. Imaginile spun totul: Cătălin Măruță fumează. A fost surprins pe video

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies