Vedete

Nicolae Guta a gasit sosia Denisei Raducu! Au lansat impreuna o melodie

Denisa Raducu s-a stins din viata, in urma cu trei saptamani, provocandu-le multa suferinta apropiatilor, dar si oamenilor care au apreciat-o.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Nicolae Guta a gasit sosia Denisei Raducu! Au lansat impreuna o melodie

Denisa Raducu a avut multe colaborari de-a lungul timpului cu Nicolae Guta, iar acum manelistul se pare ca i-a gasit sosia.

Nicolae Guta a lansat recent o melodie cu o tanara care seamana izbitor cu Denisa, atat in ceea ce priveste aspectul fizic, cat si la voce. Laura este o blondina talentata care a  reusit ca capteze atentia romanilor. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune