Nicolae Guţă a împlinit 51 de ani, iar băiatul său l-a emoţionat până la lacrimi: ”Eşti cel mai grozav om din viaţa mea şi un tată cum nu am mai văzut la nimeni!”

Celebrul manelist a fost serbat în Spania de familia lui.

Autor: Petru Luca

Nicolae Guţă a împlinit ieri 51 de ani şi a fost sărbătorit în deplasare, în Spania, acolo unde manelistul susţine o serie de concerte cu trupa lui, din care fac parte şi Cosmin şi Nicu, doi dintre băieţii lui. În timpul mesei date de cântăreţ, fiul său, Nicu, i-a făcut acestuia o dedicaţie emoţionantă.  

”La mulţi ani, regele meu! Eşti cel mai Grozav om din viaţa mea şi un tata cum nu am mai văzut la nimeni. Ma închin in fata ta de un milion de ori şi ma rog la Dumnezeu sa te ţină sa ne Cânţi şi sa ne în-Cânţi tot pe atât.Te iubesc, La mulţi ani!”, i-a spus Nicu celebrului său părinte. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Îl ajunge pe Nicolae Guţă! Un celebru actor a devenit tată a 10-a oară!

Solistul lui Nicolae Guţă, călcat în picioare într-un club! ”Mi-au rupt coastele şi piciorul, abia am scăpat cu viaţă” FOTOGRAFII EXCLUSIVE

Nicolae Guţă sărbătoreşte Centenarul în Italia! Uite-l cum întreţine atmosfera la o nuntă!

Dana Budeanu, previziuni despre următorul val de Coronavirus

"Moartea ne bate la ușă!" MOLIMA cumplită care tocmai a lovit sute de mii de oameni

IMAGINI INTERZISE! Andreea Esca și fiica ei Alexia au pozat GOALE! Fotografiile sunt pe tot internetul: "Valeleuu valeleuu"

Bomba din filmele pentru adulți. Theo Rose a făcut marea dezvăluire

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies