Nicolae Guță a rămas în maiou și și-a șocat fanii! Manelistul, ”devastator” de gras după pandemie

Nicolae Guță a pierdut defitiv lupta cu kilogramele. Manelistul s-a îngrășat enorm în timpul pandemiei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Nicolae Guță s-a îngrășat mai bine de 15 kilograme în timpul pandemiei iar acum este mai solid decât era înainte să slăbească. Manelistul se pregătește să-și reia activitatea concertistică și a făcut un anunț legat de o viitoare nuntă, însă a avut prosata inspirație de a filma ”teaserul” în maiou.

fara descriere

Imaginile surprinse îl arată pe Guță de-a dreptul uriaș, deși este filmat în așa fel încât burta să nu i se vadă în totalitate. Ceea ce se vede, în schimb, sunt brațele și umerii acoperiți cu grăsime și zona bustului, acolo unde manelistul a pus, de asemenea, kilograme bune.

Nicolae Guță, mai gras decât oricând! Manelistul a rămas în maiou! Slăbise cu eforturi mari

În plus, după cum se știe, Guță nu este adeptul sportului. Singura activitate pe care acesta o are în program este cea de pe scenă, însă cum în ultimele luni concertele au lipsit, rezulutatul a fost că Nicolae s-a îngrășat peste măsură.

Citeste si: Blestemul averii Ilenei Ciuculete. Fiii regretatei artiste, ținuți în corzi. Impas total - evz.ro

fara descriere

Practic, Guță a irosit în câteva luni efortul pe care l-a depus ani de zile pentru a slăbi. Cu doi ani în urmă, cântărețul ajunsese piele și os, fanii acetsuia ajungând să se întrebe dacă acesta nu are cumva o boală incurabilă. Nu a fost cazul, iar Guță nu doar că a revenit la ”forma” inițială, ci chiar a pus peste.

Citeste si: Imagini rare cu Nicolae Guţă şi fratele său mai mic, Orian! „Regele manelelor” şi „Regele fierului vechi” au cântat în duet la o petrecere în familie! VIDEO

Citeste si: Nicoleta Guță e invidiată de toată lumea! Nu s-a uitat la bani și și-a cumpărat un BMW de fițe! Manelista și-a invitat rudele la o tură cu mașina! FOTO

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guță fumează ”ca un șarpe” la 14 ani! Alberto ”rupe” narghileaua, deși acum câteva luni a avut probleme de sănătate

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guță fumează ”ca un șarpe” la 14 ani! Alberto ”rupe” narghileaua, deși acum câteva luni a avut probleme de sănătate

Nicolae Guță, mai gras decât oricând! Manelistul a rămas în maiou! Cântă din 1988

Una peste alta, Nicolae Guță se pregătește să revină pe scenă, iar asta înseamnă că manelistul va pierde din nou nopțile pe la cântări. Este, probabil, singura șansă ca acesta să mai scape de burtă, deși, în acest moment, acest lucru pare destul de puțin probabil.

fara descriere

Nicolae Guță are 52 de ani și s-a apucat de cântat în 1988. Înainte de asta, el a lucrat la Căile Ferate Române Petroșani, acolo unde a făcut parte dintr-o echipă de romi. Ulterior, el a lucrat ca sudor. Muzica a fost, pentru Guță, șansa de a scăpa de sărăcie.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate