Nicolae Guta a vrut sa-l linseze pe acest artist! Manelistul a aratat cat e de necrutator inca de acum 13 ani! Iti mai amintesti acest scandal urias?

In urma cu 13 ani incepea un veritabil razboi intre manele si muzica house! Nu e vreo gluma, ci un scandal real pornit de la remixul simpatic al unei melodii a lui Nicolae Guta, realizat de cativa DJ romani. Manelistul a jurat razbunare si chiar l-a cautat pe "creier" pentru a-i cere socoteala in stilul propriu.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereDesi nu pare, Nicolae Guta poate fi un individ razbunator si necrutator!Nicolae Guta e un cerber! A confirmat acest lucru prin scandalul recent avut cu fiica sa, dar a demonstrat-o inca de acum 13 ani!
In anul 2000 o gasca de DJ, implicata in mai multe proiecte, lucra si pentru o casa de discuri care scotea albumele manelistilor. In portofoliul lor intra si Nicolae Guta. DJ-ilor li s-a parut interesanta vocea lui Guta, asa ca au decis sa il reprofileze pe manelist!
fara descriereAdrian Budritan a fost creierul proiectului FSOG, care a mixat cateva piese de-ale lui Nicolae GutaAsa lua nastere proiectul FSOG, adica Future Sound Of Guta (n.r. Viitorul stil al lui Guta)! Una dintre melodii a devenit celebra, fiind folosita in coloana sonora a filmului kalooga_36441" Milionari de weekend"! Creierul a fost cunoscutul DJ Adrian Budritan, unul dintre cei mai tari specialisti in muzica electronica din Romania.

Aceasta e melodia de la care a plecat scandalul, in anul 2000:


Daca totul parea sa mearga bine, Nicolae Guta a fost de alta parere. Manelistul a tunat cand a auzit piesa! "Si-a batut joc de vocea mea! Il caut pe ala (n.r. Budritan) sa-l bat! Am luat parul si m-am deja dus sa-l gasesc. Sa vada el ce-i fac cand il prind!", povestea la vremea aceea Nicolae Guta. Din fericire, intalnirea de gradul trei nu a avut loc! Budritan si-a continuat munca, iar traseul profesional al manelistului e binecunoscut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate