Nicolae Guţă e blestemat de fani după ce a lansat maneaua pentru PSD şi Liviu Dragnea: „De ce ne trădezi, Iuda? Îți doresc să nu mai ai putere de a cânta vreodată!”

Nu mai e un secret că Nicolae Guţă e demolat de fani după ce a lansat maneaua pentru PSD.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Nicolae Guţă e blestemat de fani după ce a lansat maneaua pentru PSD.  Zilele trecute, manelistul a postat un video care conţine o manea în care liderul politic şi partidul său sunt ridicaţi în slăvi. “Melodie făcută la comandă pentru Partidul Social Democrat”, a explicat Guţă. “Atenţiune, din partea mea, Nicolae Guţă Magnificul, dedic această melodie pentru cel mai tare partid posibil, pentru PSD. Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultaţi ce vă spun, PSD e cel mai bun”, a spus Guţă.

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guţă a răbufnit: „Nu mai suport! Asta deja întrece orice măsură!” Vezi motivul incredibil pentru care s-a înfuriat Nicu!

Citeste si: Babi Minune l-a convins pe Florin Salam să lase România pentru Germania! Vezi cum s-a întâmplat totul!

Citeste si: Nicolae Guţă şi-a dus soţia gravidă la o nuntă! Uite-o pe Cristina cum se ţine cu mâna pe burtică în timp ce manelistul îşi ţine recitalul în stradă! VIDEO

Nicolae Guţă e blestemat de fani după ce a lansat maneaua pentru PSD: "De vrei gustul fericirii, ştampilează trandafirii" 

“De vrei gustul fericirii, ştampilează trandafirii/Hai române, hai la urnă/Dacă vrei viaţă mai bună/Votează cu-ncredere/Liviu Dragnea-PSD”, sunt primele versuri ale manelei. Alegerile europarlamentare sunt programate pe 26 mai. Fanii lui Guţă au fost revoltaţi că idolul lor s-a implicat în politică. (vezi cum arată sora fotomodel a Nicoletei Guţă)

fara descriere

Nicolae Guţă e blestemat de fani după ce a lansat maneaua pentru PSD: “O să mai ai cântări doar la pușcărie" 

S-a aflat că Nicolae Guţă e blestemat de fani după ce a lansat maneaua pentru PSD.  “O să mai ai cântări doar la pușcărie după ce intra Dragnea...Cu muzica ta am crescut, faraoane. Erai idolul meu. Şi acum îmi dai palma asta? Cum sa te vinzi pentru PSD ? Nici nu îţi dai seama cât m-ai rănit, împărate! Eu atât îţi zic: ai mai pierdut un fan!...De ce ne trădezi, Iuda? Cum poţi să te vinzi pentru un pumn de bani?...Blestemată fie ziua în care ai ales sa cânți melodia asta și tot aşa am să blestem și glasul tău. Îți doresc sa nu mai ai putere de a cânta vreodată”, i-au scris fanii lui Guţă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate