Nicolae Guță, manea pentru Băsescu, în 2009: ”L-om pune președinte, că Băsescu nu ne minte”! Acum 10 ani, nimeni nu l-a înjurat pe manelist

10 ani i-au trebuit lui Nicolae Guță să-l dea pe Băsescu pentru Dragnea.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Când vine vorba despre opțiuni politice, banii nu prea au miros pentru Nicolae Guță. Recent, manelistul a lansat o manea electorală dedicată Partidului Social Democrat și lui Liviu Dragnea, iar reacția extrem de vehementă a fanilor l-au făcut s-o elimine de pe contul său de Youtube. Melodia există însă pe Internet, ea fiind preluată pe mai multe canale.

În 2009, Nicolae Guță făcea exact același lucru însă pentru Traian Băsescu, aflat în campanie electorală pentru alegerile prezidențiale. Aici, manelistul era îmbrăcat în portocaliu, culoarea Partidului Democrat Liberal și flutura afișe cu candidatul acestui partid. Ineteresant este că acum 10 ani au fost mult mai puține vocile care să-i desființeze pe Guță sau pe Băsescu, ultimul fiind un personaj politic care avea mare priză la populație.

Citeste si: Impresarul lui Nicolae Guță, prima declarație după valul de reacții la maneaua pro PSD: "E un artist care cântă pentru toată lumea"

Citeste si: Nicolae Guţă e blestemat de fani după ce a lansat maneaua pentru PSD şi Liviu Dragnea: „De ce ne trădezi, Iuda? Îți doresc să nu mai ai putere de a cânta vreodată!”

Citeste si: Doliu şi pierdere grea în PSD! A fost răpus de Covid-19 la doar 56 de ani - evz.ro

Citeste si: Nicolae Guță, melodie pentru PSD în plină campanie electorală! Cum sună maneaua care îl laudă pe Dragnea

Nicolae Guță, în 2009:

”Pe Băsescu l-om vota cu toată familia

Și l-om pune președinte că Băsescu nu ne minte”

Nicolae Guță în 2019:

”Hai române, hai-hai la urnă, dacă vrei viața mai bună

Votează cu-ncredere Liviu Dragnea – PSD”

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Babi Minune l-a convins pe Florin Salam să lase România pentru Germania! Vezi cum s-a întâmplat totul!

Fiul lui Nicolae Guţă a răbufnit: „Nu mai suport! Asta deja întrece orice măsură!” Vezi motivul incredibil pentru care s-a înfuriat Nicu!

Sora Nicoletei Guţă s-a făcut fotomodel! Uite-o pe Daniela cum pozează ca un manechin profesionist!

Loredana Chivu șochează din nou! Cum s-a dus îmbrăcată la slujba de Înviere

Fratele Irinei Deaconescu, probleme cu legea: tânărul are încă un dosar penal deschis pe numele lui, după ce a lăsat un bărbat fără un picior

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies