Nicolae Guță, melodie pentru PSD în plină campanie electorală! Cum sună maneaua care îl laudă pe Dragnea

Nicolae Guță, un nume cu greutate în industria manelelor din România, a scos o melodie dedicată pentru PSD, partidul condus de Liviu Dragnea.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

„Doar PSD poate să facă ceva pentru România. Ascultați-mă ce spun, e cel mai bun”, spune în preambulul videoclipului artistul „Nicolae Guță Magnificul”.

În videoclip, apare în prim-plan Nicolae Guță, dar fundalul este ilustrat cu imagini de la mitingurile și întrunirile partidului, în care se văd mulți oameni și lideri. Aceste imagini alternează cu altele în care se văd tineri care dansează și cântă fericiți la festivaluri, copii care aleargă, bancnote în teanc numărate, părinți care merg cu copii de mână sau tineri îndrăgostiți în ceea ce pare a fi un apartament nou. Videoclipul se încheie cu unul din afișele emblemă în această campanie, care are sloganul, pe fond tricolor: „Patrioți în Europa - România merită mai mult!”.

Iată ce spun versurile:

„De vrei gustul fericirii,

Ștampilează trandafirii.

Când e cald fierul se bate,

Dacă vrei prosperitate.

Refren:

Hai, române, hai, hai, la urne

Dacă vrei viața mai bună

Votează cu-ncredere

Liviu Dragnea - PSD

Arde flacăra în torță,

PSD-ul e o forță.

Marțienii de-ar veni,

Și tot nu ne pot opri.

Noi suntem așii puterii

Și noi vrem binele țării.

De toți românii ne pasă,

Ne vrem tinerii acasă!”. 

 

Nicolae Guță, manea și pentru Traian Băsescu

În urmă cu 10 ani, în timpul campaniei pentru alegerile prezidențiale din 2009, Nicolae Guță a scos o manea pentru Traian Băsescu, alături de Roxana "Prințesa Ardealului"

"Pe Băsescu l-am votat/ Cu toată familia/ Și-l vom pune președinte/ Că Băsescu nu ne minte", sunau versurile melodiei făcute de "Regele manelelor" pentru Băsescu.

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate