Nicolae Guta: "Nicoleta e condusa sexual de un proxenet! In curand o sa isi ia zilele"

Nicolae Guta nu poate accepta faptul ca fiica lui si-a parasit sotul si copiii pentru un barbat pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereNicolae Guta a marturisit ca este dispus sa o ierte pe Nicoleta pentru ceea ce a facut daca se intoarce acasa la barbatul care o jeleste si o asteapta.

"Mi-as fi dorit ca Nicoleta sa fie aici si sa ne impacam. Nu mai vorbeste cu mine, nu m-a mai sunat, nu mi-a trimis nici mesaje.  Ginerele meu e pasibil sa isi ia viata. Asta e marea mea suparare. Omul nu poate sa accepte despartirea. Are un tablou acasa si o jeleste ca si cum ar fi murit. O asteapta acasa copilasii ei. Omul ala o asteapta acasa si vrea sa isi ia viata. Nu pot sa accept ca nu mai vrea sa mai stea cu sotul ei. Ea l-a privat de dragostea ei. Era normal ca el sa ia foc. Daca nu s-a mai culcat cu el, va dati seama. Eu am incercat sa vorbesc cu ea. E neconceput pentru mine ca nu mai vrea sa stea cu sotul ei. Individul asta cu care e acum nu o iubeste. El pentru mine e inexistent. Timp de patru luni numai conferinte si discutii familiale am avut. Am scuturat-o un pic, dar nu ce a aratat ea a acolo. E copilul meu, nu puteam sa ii fac rau. Ce vrea sa fac? Sa il chem pe individul ala in casa si sa il dau pe Andrei afara din casa, dupa ce 18 ani a locuit acolo. Poate a batut-o proxenetul ala. Nu pot s-o sustin pe Nicoleta in ceea ce face. Ea minte. Nicoleta e condusa sexual", a declarat Nicolae, la Pro Tv.

"Cand o s-o paraseasca tipul asta o sa isi ia zilele!", a mai spus el.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate