Nicolae Guta povesteste cum isi risca viata atunci cand le canta interlopilor: "De multe ori m-am nimerit intre doua gasti care se certau. Riscam sa fiu omorat din greseala!"

Intr-un interviu savuros, in care-si aminteste inceputurile lui in muzica, Nicolae Guta recunoaste ca a trecut prin momente dramatice in timpul cantarilor.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

fara descriereViata de manelist nu cuprinde numai lucruri frumoase, faima, bani si femei. Acum cativa ani, intr-un interviu foarte sincer, NIcolae Guta, manelist de frunte al tarii, recunostea ca a trait si clipe dramatice in timp ce canta pentru diversi invitati. "Cine crede ca din manele te imbogatesti se insala amarnic. Credeti ca s-ar mai duce el, Guta, la petreceri, sa cante cate 13 ore live daca ar avea bani? S-ar mai risca sa-i treaca iar glontul pe la ureche? La betie, si romanul, si tiganul se enerveaza usor si vrea sa-i canti cum danseaza el. De multe ori m-am nimerit intre doua gasti care se certau. Riscam sa fiu omorat din greseala!", povestea Nicolae Guta.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate