Nicolae Guță pregătește o petrecere fabuloasă pentru copilul lui! Avem toate detaliile

Nicolae Guță este cunoscut drept unul dintre maneliștii care au ”arici” la buzunare, fiind foarte chivernisit când vine vorba de cheltuieli. Doar că, acum, la ”bătrânețe”, lucrurile par că s-au schimbat complet.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

”Nicolae Guță e de nerecunoscut, nu ne vine să credem ce face”, ne-a spus, absolut șocat de ce se petrece cu manelistul în ultima vreme, de când a devenit tatăl unui băiețel alături de Cristina, blondina cu care se iubește.

Citeste si: IREAL! Cum s-a îmbrăcat Nicoleta Guță în prima zi de școală a fiului Nikolas? Manelista avea geacă de piele, puștiul a fost echipat în galben FOTO

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde jeep-ul: “Preţul vi-l spun în privat”

Citeste si: Dezvăluiri exclusive din viața de familie a lui Nicoale Guță cu Cristina, blondina care i-a dăruit cel mai recent copil

Mai mult decât atât, ne-a dezvăluit sursa citată, Nicolae Guță este mai atent cu acest copil pe care i l-a născut Cristina decât cu oricare dintre cei pe care i-a avut până acum. ”Nicolae Guță face tot când este acasă. Schimbă scutece, îi cântă, îl alintă, se joacă cu micuțul și, culmea, cheltuiește enorm pentru fiul său și al Cristinei. Cred că, deja, i-a umplut vreo două dulapuri cu hainuțe”, ne-a mai spus sursa citată.

Dar ceea ce pregătește cu ocazia creștinării fiului său este, cu adevăragt fabulos. ”Vrea să facă o petrecere uriașă, la Petroșani, o petrecere la care să invite sute de oameni care să fie martori la botezul lui Eden Nicolae. A vorbit cu Cristina, culmea, ea a început să pună întrebări cu privire la cheltuieli, iar Guță a zis clar că nu îl interesează cât costă, că e dispus să plătească și sute de mii de euro pentru copilașul lui. Cred că va fi o petrecere cum nu a mai fost în Petroșani, cu meniuri făcute la restaurante din București, cu aranjamente scumpe...”, ne-a dezvăluit apropiatul manelistului Nicolae Guță.

Nicolae Guţă e la al 12-lea copil

Guţă s-a căsătorit la 13 ani jumătate şi a fost obligat să se descurce singur. Aşa că s-a angajat muncitor necalificat la Căile Ferate din Petroşani, unde fişa postului presupunea să mute pietrele de sub traverse. Lăutarul susţine că scapă repede de muncă pentru că se apucă să cânte, iar ceilalţi muncitori făceau şi normă lui.

Nu a durat mult povestea cu munca pentru că talentul l-a transformat într-un lăutar extrem de iubit. Şi, am spune noi, iubit mai ales de femei, manelistul ajungând acum să aibă nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. Acum însă, îl aşteaptă pe al 12-lea, din partea soţiei sale, Cristina, mai ales că şi-l dorea foarte mult şi, timp de mai bine de doi ani, a tot încercat să o lase însărcinată, la un moment dat Nicolae Guță fiind de-a dreptul disperat din acest motiv.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate