Nicolae Guţă s-a tatuat pe frunte în memoria tatăl său! Acesta a murit când manelistul avea doar 16 ani! După ce a devenit bogat, Guţă a ridicat un monument de marmură la locul de veci al părinţilor! FOTO

Tatuajul lui Nicoale Guţă i-a surprins pe toţi fanii săi.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

In articol:

Tatuajul lui Nicolae Guţă a fost un subiect intens dezbătut în ultima perioadă. Prima oară, manelistul a apărut cu numele „Niculae” tatuat pe frunte. Apoi, el s-a afişat cu întregul mesaj, „Iubirea vieţii mele, iubitul meu tată, Niculae”. (vezi cine l-a umilit în public pe Dani Mocanu)

Citeste si: Nicoleta Guţă se crede mai importantă decât Maica Domnului! Tabloul cu portretul manelistei din vila acesteia e de zece ori mai mare ca icoana Fecioarei Maria aflată lângă el! VIDEO

Citeste si: Fiul lui Nicolae Guţă îşi vinde apartamentul, la câteva zile după ce şi-a cerut iubita de soţie! Vezi cum arată locuinţa cu 3 camere a lui Nicu!

Citeste si: Nicolae Guţă îşi deschide fast-food! Regele manelelor angajează personal pentru restaurant şi livratori şi a anunţat că oferă salarii atractive!

Este un gest făcut în memoria tatălui său, Niculae, care a murit în 1983, la 61 de ani, când Guţă nu împlinise 16 ani. Tatal lui Guţă a fost toata viaţa muncitor în Valea Jiului. Mama lui Guţă, Maria, era ghicitoare în palmă si in carti, potrivit vecinilor lui Guta.

fara descriere

Tatuajul lui Nicolae Guţă. Se reculege mereu la cimitir

Bolnava, femeia s-a stins din viata in 1991, la 63 de ani, neapucand sa-l vada realizat si celebru pe actualul cantaret. În ultimii ani, manelistul a avut grija sa le faca parintilor sai un impunator monument de marmura la locul de veci.

Mormantul este mereu foarte ingrijit si plin cu flori. In incinta exista si o bancuta pe care familia Guta se odihneste atunci cand vine sa aprinda o lumanare in amintirea celor disparuti. În fiecare an, de Paşte, familia lui Guţă se strânge la cimitir pentru pomenirea morţilor.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate