Nicolae Guţă şi-a dus soţia gravidă la o nuntă! Uite-o pe Cristina cum se ţine cu mâna pe burtică în timp ce manelistul îşi ţine recitalul în stradă! VIDEO

Fanii manelistului au aflat că Nicolae Guţă şi-a dus soţia gravidă la o nuntă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

E clar că Nicolae Guţă şi-a dus soţia gravidă la o nuntă. Cristina are o burtică destul de mare, semn că va naşte în curând, dar a ţinut să fie alături de manelist la o nuntă la care acesta a cântat. Prima parte a recitalului a avut loc în stradă, iar Cristina a stat lângă Guţă, mângâindu-se pe burtică, în timp ce acesta cânta. (vezi cum arată Nicoleta Guţă cu părul violet)

Citeste si: Cum arăta Beyonce de România la 16 ani? Fosta iubită a lui Nicolae Guță a participat la un concurs de miss deși era minoră

Citeste si: Nicolae Guţă a rămas fără instrumentişti! Formaţia sa e în căutare de clăpar!

Citeste si: Cum arată acum fosta amantă a lui Guță! Dana Roba s-a pocăit, are doi copii și e de nerecunoscut

Nicolae Guţă şi-a dus soţia gravidă la o nuntă: ”Vor avea un băieţel"

”Vor avea un băieţel. Nicolae Guţă este fericit până peste poate, el spera ca acest copil să fie băiat. Motivul e simplu: i-a promis Cristinei că nu o va obliga să mai aibă altă sarcină şi că îi va fi fidel toată viaţa, că o va ţine de nevastă pentru totodeauna. Şi, aşa e fericit, vrea să devină tată pentru încă un băiat”, a explicat un apropiat de-al manelistului pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

Nicolae Guţă şi-a dus soţia gravidă la o nuntă. Manelistul are 11 copii cu 5 femei

Nu mai e un secret că Nicolae Guţă şi-a dus soţia gravidă la o nuntă. Până acum, manelistul are nu mai puţin de 11 copii, cu cinci femei. Acum, el îl aşteaptă pe al 12-lea, din partea soţiei sale, Cristina. Cei doi au aflat că vor fi părinţi la finalul anului trecut.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate