Vedete

Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame! Nepotul Gabriel l-a primit si a facut prima sedinta foto cu bijuteria pusa la gat!

Recent, Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame, pe care l-a purtat in ultimii ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame! Nepotul Gabriel l-a primit si a facut prima sedinta foto cu bijuteria pusa la gat!icon photo

A venit momentul cand Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame. Manelistul a purtat bijuteria ani de zile la gat, la evenimentele importante, mai ales ca o primise in dar de la parintii sai. (vezi cum arata farfuriile aurite din  care Nicoleta Guta a mancat la o nunta)

Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame. I l-a dat fiului Nicoletei Guta

Guta a considerat ca a sosit timpul ca lantul de aur sa fie oferit altcuiva din familie, iar cel ales a fost Gabriel, fiul Nicoletei, nepotul sau preferat. Gabriel a fost atat de incantat, incat s-a dus la un studio si s-a fotografiat cu bijuteria la gat.

Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame! Nepotul Gabriel l-a primit si a facut prima sedinta foto cu bijuteria pusa la gat!

Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame. In familia Guta se fac cadouri scumpe

De curand, Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame. In familia Guta este ceva obisnuit ca rudele sa-si faca astfel de cadouri. De exemplu, Nicoleta a primit recent o pereche de cercei din aur de la sotul ei, iar acesta a primit de la Nicoleta un lant gros, tot din aur.

Boala secretă care l-a măcinat pe Ilie Balaci! Se ducea periodic la o clinică privată din Bucuresti fără să îl ştie nimeni | EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boranicon photo

Vedete

Azi, în ”Mireasă din Istanbul”: Ipek aruncă “bomba” în familia Boran

Adem şi-a pierdut minţile când a aflat că mama lui va fi încarcerată.

Titlu secțiune