Vedete

Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame! Nepotul Gabriel l-a primit si a facut prima sedinta foto cu bijuteria pusa la gat!

Recent, Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame, pe care l-a purtat in ultimii ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame! Nepotul Gabriel l-a primit si a facut prima sedinta foto cu bijuteria pusa la gat!icon photo

A venit momentul cand Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame. Manelistul a purtat bijuteria ani de zile la gat, la evenimentele importante, mai ales ca o primise in dar de la parintii sai. (vezi cum arata farfuriile aurite din  care Nicoleta Guta a mancat la o nunta)

Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame. I l-a dat fiului Nicoletei Guta

Guta a considerat ca a sosit timpul ca lantul de aur sa fie oferit altcuiva din familie, iar cel ales a fost Gabriel, fiul Nicoletei, nepotul sau preferat. Gabriel a fost atat de incantat, incat s-a dus la un studio si s-a fotografiat cu bijuteria la gat.

Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame! Nepotul Gabriel l-a primit si a facut prima sedinta foto cu bijuteria pusa la gat!

Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame. In familia Guta se fac cadouri scumpe

De curand, Nicolae Guta si-a lasat mostenire lantul de aur de 50 de grame. In familia Guta este ceva obisnuit ca rudele sa-si faca astfel de cadouri. De exemplu, Nicoleta a primit recent o pereche de cercei din aur de la sotul ei, iar acesta a primit de la Nicoleta un lant gros, tot din aur.

 
Astrologul Ioan Burculeţ: Cine va câştiga trofeul Exatlon? Ce şanse au concurenţii rămaşi în competiţie să obţină marele premiu! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTOicon photo

Vedete

Cum arăta Aniela de la ”Puterea Dragostei” înainte de a intra în show-ul matrimonial! FOTO

Aniela este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea Dragostei. Deşi e printre ultimele intrate în casă, ea a reuşit să se certe cu toate fetele.

Titlu secțiune