Nicolae Guta si Beyonce de Romania, primele declaratii dupa impacarea istorica: "Noi si cand ne injuram, ne spuneam 'Te iubesc'"

Nicolae Guta s-a impacat cu Beyonce de Romania.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriere
"Noi si cand ne injuram, ne spuneam pe urma 'te iubesc'. Noi nu am fost certati niciodata", a povestit Beyonce de Romania la PRO TV.

Ea si Nicolae Guta s-au impacat si par mai indragostit ca niciodata. Cei doi au iesit in oras, s-au sarutat in vazul lumii si au acordat si interviuri.


"Eu am inteles-o, am avut o stare tensionata, era foarte normal sa ne dam cu flit unul la altul. Eu o iubesc si nu neaparat pentru fetita. Eu o iubesc pe ea si pe urma fetita. Veneam din Valencia si ma gandeam ca viata unui om poate fi comparat cu viata unui om, cu turbulente. Sunt turbulente care te pot afecta si marca. Ii dau dreptate Madalinei si i-am dat dreptate de la inceput. Nimeni nu trebuie sa treaca prin ce a trecut Madalina. Niciodata eu si ea sa nu mai dam curs vorbelor sau influentelor oamenilor care ne vor raul. Acum suntem ca la inceputul relatiei. Madalina e suspicioasa, e speriata, multe lucruri pe care eu le-am inteles. Eu zic ca nu prea am dezamagit-o, nu a fost in totalitate asa cum ar fi trebuit sa fie. Atunci cand am avut mai mare nevoie de mangaierile ei, de dragostea ei, a fost acolo, cu toate ca mama ei nu prea a fost de acord", a declarat Nicolae Guta la PRO TV.

fara descrierefara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate