”Nicolae Guță vrea la Puterea Dragostei”! Explicația tatuajului șocant pe care manelistul și l-a făcut pe față

Tatuajul lui Nicolae Guță a provocat furtună în lumea manelelor, după ce un celebru producător a spus că ”regele” îl copiază pe Hamude, fost concurent la Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Apariția lui Nicolae Guță cu un tatuaj cu numele lui mic pe față a creat tensiuni neașteptate în lumea manelelor. Ovidiu Băcilă, cunoscut sub numele de DeSanto, unul dintre cei mai cunoscuți producători de muzică de petrecere, a comentat pe marginea articolului din WOWbiz.ro unde apărea informația că Guță s-a tatuat pe față.

fara descriere

DeSanto a atațat o fotografie cu Hamude, fost concurent la emisiunea ”Puterea Dragostei” și în prezent cântăreț, din care reiese că Guță l-a copiat pe acesta. ”Înseamnă că și Nicolae Guță vrea în ”trending”! Te aștept Regele Nicolae Guță!”, a scris DeSanto pe pagina lui de socializare.

Citeste si: Tzanca Uraganu, duşmanul lui Rusu de la Puterea Dragostei, a făcut anunţul incredibil cu care şi-a înfuriat fanii! Vezi motivul pentru care s-a săturat să mai cânte la nunţi!

Citeste si: Când și-a început viața sexuală Nicolae Guță! O femeie care i-a trecut prin pat a povestit ce i-a făcut el în momentele intime: "Mi-a cerut să..."

Citeste si: Nicoleta Guță și-a mărit buzele și ochii! Cum a apărut manelista

”Când cânta Guță, tu jucai șotronul”

fara descriere

Postarea a dat naștere la zeci de mesaje, majoritatea arătându-și dezacordul cu afirmația producătorului. ”Nu îți este rușine să vorbești de Guță? Când cânta Guță tu jucai șotronul. Despre ce vorbim: Hai să nu uităm gradele”, a scris cineva. ”Guță s-a prostit la bătrânețe”, a scris altcineva. ”Cică vrea la Puterea Dragostei”, a mai scris un internaut, spre amuzamentul celorlalți.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate