Nicolae și Dana, doi părinți din Timiș, au murit înecați sub privirile neputincioase ale celor doi copii! „Vor rămâne marcați pe viață”

Bărbatul s-a aventurat în apa râului Timiș, deși nu știa să înoate, iar soția lui a sărit după el să îl salveze. Niciunul nu a supraviețuit.

Autor: Madalina Kovacs

In articol:

Trebuia să fie o zi de distracție la picnic, însă s-a terminat cu o adevărată tragedie unde doi copii au rămas orfani de ambii părinți. Alexandru şi Larisa Valentina, în vârstă de 11, respectiv 10 ani, au trăit pe pielea lor un adevărat coșmar. Cei mici și-au văzut propriii părinți cum au dispărut în apele râului Timiș. 

Trupurile neînsuflețite ale lui Nicolae și Danei au fost recuperate de salvatori la o zi de la nefericitul incident. Iată cum s-a desfășurat totul! 

Ultima imagine înainte de tragedie

Ultima imagine înainte de tragedie

Picnic încheiat cu o tragedie! Copiii și-au văzut părinții cum mor 

Totul s-a întâmplat în urmă cu puțin timp. Nicolae și Dana și-au luat copiii, pe Alexandru și Larisa, dar și câțiva prieteni de familie și au plecat la picnic, pe malul râului Timiș. Trebuia să fie o zi de relaxare și distracție în familie, însă nimeni nu avea să anticipeze ce urma să se întâmple. 

Citeste si: Mîțu Stoian ar fi fost trimis bolnav la evenimente de Doru Gușman! Familia artistului, noi acuzații grave la adresa impresarului: „Era târât la petreceri să scoată bani”

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Nicolae s-a aventurat în ape alături de un prieten, deși nu știa să înoate. De pe margine, copiii, dar și Dana, mama lor, au înțeles la scurt timp că bărbatul are probleme. După ce nu a mai ieșit la suprafață, femeia a cerut ajutor, însă nimeni nu s-a încumetat să se arunce după el.

Chiar dacă nici ea nu știa să înoate, a sărit să-și salveze soțul, însă actul ei eroic nu a fost „iertat” de apele nemiloase ale Timișului. 

Martori neputincioși au fost cei doi copii, care au privit șocați, speriați și neajutorați cum părinții lor, cei mai importanți din viața lor, le sunt răpiți de ape. Trupurile lor neînsuflețite au fost găsite de salvatori la o zi de la tragedie.

Cei doi au fost descoperiți unul lângă celălalt, semn că la final cei doi s-au regăsit.

Citeste si: Ce se întâmplă în camera Luizei Melencu, la trei ani de la dispariția ei? Ți se face pielea de găină: „Știu că trăiește” 

 

Pe rețelele de socializare curg mesajele de condoleanțe de la apropiați. Ultima amintire a celor doi copii cu mama și tatăl lor este o fotografie pe care au făcut-o cu puțin timp înainte să rămână orfani de ambii părinți. 

Off Doamne!! Tragedie enormă,bieții copii...vor rămâne marcați pe viață. Dumnezeu să-i odihnească iar pe copilași să-i întărească. O zi fericita cu familia sa transformat întruna de coșmar ptr copiii lor și familia lor”, „Nu-mi vine sa cred ca îi ultima poza cu Cumnata și Cumnatul. Dumnezeu sa le dea odihna veșnică!!”, „Doamne ferește Doamne, Dumnezeule Sfinte”, „Sincere condoleante familiei si voua! Dumnezeu sa va intareasca”, „Dumnezeu sa-i ierte odihna veșnica lacrimi multe păcat tineri dar Dumnezeu își alege suflete frumoase și tinere. Odihna veșnica”, „Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-i odihnească în pace. Doamne ce mare durere”, „Dumnezeu sa-i ierte! Nu-mi vine sa cred”, „Bunul Dumnezeu să îi odihnească în pace și la familii putere să treacă prin așa mare tragedie”, „Dumnezeu să vă ierte odihna veșnică”, sunt doar câteva dintre mesajele de condoleanțe transmise 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă în camera Luizei Melencu, la trei ani de la dispariția ei? Ți se face pielea de găină: „Știu că trăiește” 

Yasmin a fugit de acasă, apoi s-a sinucis. Pe cine au dat părinții îndoliați vina pentru fapta fetei lor: „A convins-o, mi-a distrus-o”

”Era să nu mai fiu” Mario Fresh, la un pas să-și piardă viața! A trecut printr-un incident grav. Cum a reușit să scape: „M-a dus imediat la spital”

3 zodii vor da lovitura din punct de vedere financiar de săptămâna următoare

Două forțe mondiale cutremură toată lumea! Peste 5 miliarde de oameni ar muri. E fără precedent

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Se restituie banii pentru cei care au plătit aceste amenzi! Anunț de ultimă oră

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies