Nicolae Tiberiu Drăgoi are un trecut înfiorător! Atacatorul fetei din scara blocului, interdicţie în Grecia şi probleme grave de comportament în puşcărie

Distribuie pe:

Autor: A.N.C.

 
Nicolae Tiberiu Drăgoi, bărbatul acuzat că a tâlhărit o tânără în scara unui bloc din Alba Iulia, a fost eliberat în urmă cu două luni din închisoare, unde ispăşea o pedeapsă de şapte ani şi două luni pentru tâlhărie şi viol. Drăgoi ar fi trebuit să iasă din închisoare în 25 mai 2019. A fost, însă, eliberat în 15 septembrie 2018 în baza legii privind recursul compensatoriu.
 
În Penitenciarul Aiud, Drăgoi a fost un deţinut-problemă care nu a reuşit, deşi a ispăşit două treimi din pedeapsă, să obţină eliberarea condiţionată tocmai din cauza comportamentului agresiv. Mai mult decât atât, până la eliberarea din închisoare, Drăgoi a fost încarcerat la maximă siguranţă, tot comportamentul său făcându-i pe judecători să nu îi schimbe regimul de detenţie, deşi numărul zilelor executate le permitea acest lucru.
 
Drăgoi a fost sancţionat de 14 ori pentru abateri grave şi foarte grave. Printre abaterile pentru care deţinutul a fost sancţionat: a scuipat un gardian prin vizeta celulei sau a agresat alţi deţinuţi.
 
„Raportat la antecedentele penale ale petentului, la conduita sa în perioada de detenţie, fiind sancţionat disciplinar de 10 ori (n.r.numărul sancţiunilor a crescut ulterior) pentru abateri disciplinare grave şi foarte grave (inclusiv lovire deţinut) fără a fi recompensat nici măcar o dată, apreciem că este departe de a fi
dezirabil comportamentul acestuia. Abaterile săvârşite, natura acestora, este necesar a fi analizate prin prisma infracţiunilor pentru care a fost condamnat la pedeapsa pe care în prezent o execută, infracţiuni ce presupun violenţa, respectiv tentativă de viol, tâlhărie”, se arată în sentinţa prin care eliberarea condiţionată a lui deţinutului a fost respinsă de judecători.
 
 
Bărbatul are interdicţie în Grecia.
În anul 2013, Nicolae Drăgoi a fost condamnat de organele din Grecia la pedeapsa rezultată de 7 ani şi 4 luni de închisoare pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi vătămare corporală. 
 
Acolo a atacat mai multe femei pe stradă, le-a lovit brutal şi le-a jefuit. 
 
Cea mai gravă faptă a sa a fost cea de a urmări o tânără pe stradă, pe care a urmărit-o, a lovit-o cu pumnul în cap, apoi i-a furat banii şi portofelul.
Chiar dacă era inconstientă, bărbatul a lovit-o în continuare cu pumnii şi cu picioarele. 
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Incredibil! Un moldovean s-a dat mort în SUA pentru ca soţia lui să încaseze 2 milioane de dolari!

Cum a apărut Andreea Bănică în emisiunea lui Teo Trandafir! Ce a purtat artista?

Un tânăr din Brăila a furat dintr-un magazin două parfumuri ieftine. Paznicul l-a văzut și l-a executat. Ce s-a întâmplat acum

Horoscop 21 Ianuarie 2021: astazi, pentru Scorpioni, surprizele nu au oprire

SE RIDICĂ restricțiile: Măsurile vor intra în vigoare începând cu ora 00.00 a zilei de sâmbătă

Nu mai mânca banane dacă ai această boală! Problemele de sănătate se pot agrava. Medicul Diana Zaharia avertizează

Familiile Măceșanu și Melencu, față-n față cu Dincă. „A fost o bătaie de joc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies