Nicolas Cage, îndrăgostit de preparatele românești! Actorul de la Hollywood a mâncat mămăligă cu brânză și slănină

Nicolas Cage a fost foarte încântat de preparatele românești. A mers înt-un restaurant tradițional și nu a strâmbat din nas când i s-au pus în față mămăligă cu brânză și slănină. Actorul de la Hollwyood a fost încântat de experiență.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Nicolas Cage a vrut sa descopere Transilvania la pas si dupa ce a plecat in secret de la hotelul de lux in care a fost cazat, a vizitat comuna Rimetea. Aici a gustat celebrul gulas ardelenesc si s-a fotografiat cu angajatele restaurantului, apoi a facut o oprire la Salina Turda.

Desi timpul a fost scurt, actorul de la Hollywood a vrut neaparat sa guste si din preparatele
romanesti.

fara descriere

Nicolas Cage, îndrăgostit de preparatele românești

„I-am gatit o mamaliga cu branza, cu carnati si slanina si piept de gasca cu varza a la Cluj. A fost foarte incantat de ambele preparate”, a declarat Sergiu Giulean. 

„A fost wow pentru că a intrat flancat de bodyguarzi, dar a intrat foarte normal. Au fost oameni care au stat până la plecaera lui să-și facă poze, a stat să facă poze, a vorbit cu cei prezenți, totul a decurs foarte bine”, a spus o anajată. 

Actorul a venit aici pe nepusa masa si, cel mai probabil, la recomandarea cuiva apropiat. Bucatarii au reusit sa il convinga sa guste cateva preparate din peste proaspat si scoici, desi actorul a declarat ca nu e un fan al mancarurii mediteraneene.

Placut surprins de cum a fost intampinat, Nicolas Cage a revenit aici, alaturi de alte vedete de la TIFF.

La TIFF, Nicolas Cage a primit trofeul Transilvania pentru intreaga sa activitate cinematografica. Starul a plecat din Romania ieri, dar a promis ca se va intoarce cat de curand.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate