Nicole Cherry a inceput deja sa faca fite? Uite de ce a refuzat sa cante cu un pusti nevazator- Motivul e IREAL

Nicole Cherry este acuzata ca a inceput sa faca fite!

novalue

Artista ar fi refuzat sa cante alaturi de un adolescent nevazator, remarcat dupa ce Pepe a facut un duet cu el, impresionat fiind de calitatile pustiului.


"Această puştoaică a refuzat să cânte cu Eduard Leancă, spunând că-şi strică imaginea. Toţi cei de acolo am fost şocaţi. Pentru a filma totuşi momentul, Eduard Leancă a cântat acompaniat de pianistul Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga şi al lui Aurel Pădureanu, câştigător a numeroase premii muzicale naţionale şi internaţionale", au dezvaluit producatorii unei emisiuni de televiziune pentru Ring.Reprezentantii lui Nicole spun ca aceste acuzatii nu sunt reale, iar pustoaica nu a participat la acel show pentru ca avea alt contract.

"Nicole are un program foarte încărcat. Se află în perioada tezelor şi trebuie să ajungă la concertele confirmate cu mult timp înainte. În ziua acelei filmări a fost la un eveniment caritabil, nu avea cum să fie în două locuri simultan. Producătorii emisiunii în cauză au ţinut mereu legătura cu mine, nu cu Nicole, aşa că nu cred în aceste acuzaţii. Nicole nu are nimic cu nevăzătorii"
, a spus Oana Pasat, cea care se ocupa de tanara artista.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, e vorba despre Camelia Mitoșeru...- bzi.ro

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies