Nicole Cherry a recunoscut că și-a pus silicoane în secret: „Mama natură n-a fost generoasă cu mine”

Nicole Cherry a recunoscut la televeizor că și-a pus silicoane în urmă cu un an.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

nicole cherry

Nicole Cherry și-a pus implanturi cu silicon în rumă cu aproximativ un an. Pentru că nu a exagerat și a ales o mărime care să arate cât mai natural, nimeni nu a observat că frumoasa cântăreață a suferit această intervenție estetică.

Totuși, privind pozele mai vechi pe care Nicole Cherry le-a publicat pe paginile ei de pe rețelele de socializare, se observă cu ușurință că acum tânăra se bucură de un bust mai generos.

nicole cherry silicoane

„Da, mi-am pus. Nu sunt genul de persoană care să mint, nu aș avea de ce să mint. Eu n-am avut niciodată (n.r sâni), n-am avut de acolo. Mama natură n-a fost generoasă cu mine pe partea aia și n-am privit-o niciodată ca pe ceva imposibil de făcut și pâna la urmă mi-am luat inima în dinți și am zis să fac pasul ăsta[…] Ma simt mult mai bine, n-am exagerat, drept urmare abia acum se face anul și nu și-a dat nimeni seama”, a povestit Nicole Cherry în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Citeste si: Ce a făcut Gheorghe Dincă din Caracal în celula din Jilava: „Își trăgea o pătură pe cap ca să...”

Citeste si: Loredana Chivu, lângă concurenții de la Puterea Dragostei! None nu este printre ei

Citeste si: Jador a avut o legătură secretă cu soră Siminei?! Declarația care îi va șoca pe toți  de la Puterea dragostei! "Prin intermediul ei, am comunicat în ultima vreme" EXCLUSIV

nicole cherry fara sutien

Ce părere are Nicole Cherry despre operațiile estetice

„Eu sunt ok cu operaţiile estetice, până la un punct. Dacă nu se întrece măsura şi până la urmă chiar este nevoie, eu zic da. Dacă pe tine te face să te simţi mai bine, do it! Nu sunt contra şi mi se pare că până la urmă e important să fim noi împăcaţi cu aspectul nostru fizic. Unele persoane ajung să se urâţească din fete foarte frumoase şi asta nu ar trebui să se întâmple”, a mărturisit Nicole Cherry.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate